۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۲:۳۷
يکشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
کد خبر: ۷۸۰۳۳

انتقاد صریح مهاجری از اصلاح طلبان: اگر ظریف با همه آبرویش وسط میدان نبود، کلاه شما پشم داشت؟ /نقش آذری جهرمی را یادتان رفته؟

انتقاد صریح مهاجری از اصلاح طلبان: اگر ظریف با همه آبرویش وسط میدان نبود، کلاه شما پشم داشت؟ /نقش آذری جهرمی را یادتان رفته؟
انتقاد صریح مهاجری از اصلاح طلبان: اگر ظریف با همه آبرویش وسط میدان نبود، کلاه شما پشم داشت؟ /نقش آذری جهرمی را یادتان رفته؟/آخر این راه گورستان است

فعال اصولگرا در یادداشتی نوشت: می‌شناسم چهره‌هایی از اصلاح طلبان را که الان برای وزیر و معاون رئیس‌جمهور شدن قند توی دلشان آب می شود اما حداقل در سه سال گذشته یک کلام حرف نزده‌اند. بعضی شان گفته اند حرف نزدن من به صلاح نیست.

محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در کانال تلگرامی خود نوشت:

اصولگرایان، بالاغیرتا این مطلب را نخوانند

اصلاح طلبان محترم! مبارکتان باشد پیروزی آقای پزشکیان. او انصافا آدم وارسته و شایسته ای است. مااصولگراها حسودی مان می شود به او. نهج البلاغه را حتی از سیدرضی بیشتر می خواند؛ ساده زیستی‌اش لنگه ندارد در میان شما اصلاح طلبها و مااصولگراها. ادبیاتش به مردم کف خیابان و جامعه نزدیکتر است از همه بزرگان دو جناح. صداقتش حرف ندارد. تواضعش و مردمی‌بودنش آنقدر ملیح است که دل آدم غنج می رود. ویژگی‌های خوب باز هم دارد اما همه اینها چه دخلی به شماها دارد؟

بعضی از شماها که الان زنبیل به دست، آمده‌اید توی صف، تا حالا کجا بودید؟ اصلا چه نسبتی با دکتر مسعود دارید؟ مگر خیلی از شماها تا صبح روز انتخابات، تنور تحریم را روشن نگه نداشته بودید؟ خداوکیلی چندنفرتان جنس پزشکیان را اصلاح طلب می‌دانستید؟ و یا اگر می‌دانستید چندنفرتان پای او ایستادید؟

کی به شما گفته که او را شماها رئیس‌جمهور کرده‌اید؟ در انتخابات، کاندیداهایی آمده بودند که بعضی هاشان آنقدر چندش بودند که مردم برای دفع شر آنها به پزشکیان رای دادند. این رای مال پزشکیان بود نه شماها.

می‌خواهید پز بدهید بدهید اما اگر محمدجواد ظریف با همه آبرویش وسط میدان نبود، کلاه شما پشم داشت؟ نقش آذری جهرمی را هم لابد یادتان رفته. کدامیک از این دونفر اصلاح طلبند؟ عضو کدام تشکیلات شما بوده اند؟ اصلا مگر شما جز چندتا مغازه ورشکسته که فقط اسمهای دهان پرکن دارد، چیز دیگری هم داشتید و دارید؟

چه خبرتان شده؟ فکر کرده اید انقلاب دیگری رخ داده و سال۵۷تکرار شده؟ یا گمان می کنید بر توسن نادرشاه نشسته‌اید و هند را فتح‌کرده اید؟ نه عزیزان. پیاده شوید و با هم راه برویم. این جامعه و این مردم اگر ببینند با آنها خوب تا نمی کنید رای شان را پس می‌گیرند. یقینا اگر سعید جلیلی به هردلیلی رئیس جمهور می‌شد مردم آنقدر افسرده و مایوس می شدند که در انتخابات بعدی، باید تک تک خانه ها را در می زدیم و با من بمیرم تو بمیری، التماس می کردیم بیایید رای بدهید. با این روش که شما پیش‌گرفته‌اید، راه امید را دارید می‌بندید.

جامعه اگر خسته و نومید نبود این همه غایب انتخابات نداشت. همین ۵۰درصد هم بخش بزرگش به این دلیل آمد که فاجعه تفکر جلیلی نیاید و گرنه ربطی به اصلاح طلبان نداشت. برای بزرگان این جریان قطعا و قلبا احترام قائلم اما اگر این دوره حنای‌شان کمی رنگ گرفت بخاطر گروهها و چهره های اصلاح طلبی که اکنون کاسب شده‌اند نبود.

می‌شناسم چهره‌هایی از اصلاح طلبان را که الان برای وزیر و معاون رئیس‌جمهور شدن قند توی دلشان آب می شود اما حداقل در سه سال گذشته یک کلام حرف نزده‌اند. بعضی شان گفته اند حرف نزدن من به صلاح نیست. در واقع همیشه جنت مکان و خلدآشیان زیسته‌اند و حالا سربرآورده‌اند که حاجی انا شریک، سهم من کو؟چرا من عضو ارشد کابینه نباشم؟

برادران و خواهران اصلاح‌طلب! شما امروز را می‌بینید و فردا جلوی چشمتان نیست. مو را می بینید و پیچش مو را ، نه. بعضی از شماها واقعا دنبال سهم از کیک قدرت نیستند اما گوشه‌ای نشسته وحرص می‌خورند و در عین حال می‌ترسند انتقادشان از فلان روش و منش اصلاح طلبی یا بهمان چهره جناحشان به تریج قبای کسی برنخورد.

اگر با همین دست فرمان پیش بروید چندصباح دیگر هیچ نیازی نیست که اصولگرایان به شما و دولت چهاردهم بتازند. خودتان در صف اول شمشیر خواهید زد.

این راه که شما می روید قبلا ، هم توسط خودتان و هم توسط مااصولگراها طی شده. این راه ، آخرش ترکستان نیست، گورستان است.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی