سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
سه‌شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷
کد خبر: ۷۸۱۴۹

انحلال شورای شهر تهران جدی‌تر شد/ احسان خطر چمران و روی آوردن به نصیحت

انحلال شورای شهر تهران جدی‌تر شد/ احسان خطر چمران و روی آوردن به نصیحت
زاکانی در حالی از تعامل با شورای شهر تهران خبر می‌دهد که برخی از اعضای شورای شهر تهران معتقدند زاکانی، بیشترین تذکر را در همین سه سال گرفته و البته آنطور که نمایندگان پارلمان شهری می‌گویند پاسخ‌های کلیشه‌ای شهرداری تاکنون نتوانسته آنها را اقناع کند.

 حالا قرار است ۱۰ نفر از اعضای شورای شهر تهران استعفا دهند تا این شورا به حداکثر نرسد و بلای انحلال دامن‌گیر ششمین دوره مدیریت شهری – اصولگرایان – شود؛ همانطور که در اولین دوره اختلافات داخلی اصلاح‌طلبان شورای شهر را به انحلال کشاند.

به نظر می‌رسد مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران نیز احساس خطر کرده و سعی دارد اعضای منتقد را به نوعی از تصمیم خود منصرف کند. او درباره اختلافات در شورای شهر تهران می‌گوید: «باید از هرگونه حاشیه‌سازی دوری شود تا بتوانیم خدمت‌رسانی کنیم و چنانچه روند فعلی در هفته‌های گذشته در شورا ادامه داشته باشد، ممکن است شورای ششم نیز به سرنوشت شورای اول دچار شود.»


او به برخی از اعضای شورای شهر تهران نصیحت می‌کند که در سایه همدلی و همراهی می‌توان خدمتی مطلوب و مناسب به شهروندان ارائه کرد و تاکید می‌کند: «نباید دچار تصمیمات احساسی و ناگهانی شویم چرا که این امر می‌تواند برای ما مشکل‌ساز شود.باید از هرگونه حاشیه‌سازی دوری شود تا بتوانیم خدمت‌رسانی کنیم و چنانچه روند فعلی در هفته‌های گذشته در شورا ادامه داشته باشد، ممکن است شورای ششم نیز به سرنوشت شورای اول دچار شود.»

منبع:هم‌میهن

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: به جای دهک‌بندی، صدک‌بندی داشته باشیم

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

استفاده مخالفان آزادی اینترنت از خط سفید منافقانه است

نامه دموکرات‌ها به هگست و پم باندی درباره حمله به کشتی‌های ونزوئلایی: اسناد محرمانه را منتشر کنید

بازداشت چهارمین عضو شورای این شهر به اتهام ارتشا

درخواست ویزای عضو پارلمان اسرائیل توسط آمریکا رد شد

همواره بر جذب سرمایه‌گذاری خارجی تاکید کرده‌ایم؛ اما سرمایه‌گذار خارجی اعتماد نمی‌کند | چه کسی می‌تواند بازگشت سرمایه آنان را تعهد کند؟ | تاکید معاون اول پزشکیان بر برخورد با فرار مالیاتی و دانه‌درشت‌ها

علت پلمب فدراسیون را نمی‌دانیم

هوش مصنوعی به کمک نابینانیان آمد!

ارتباط واکسن زونا با کاهش خطر زوال عقل

ثابتی یار و مشاور سعید جلیلی: بسیاری از تولیدات سینمایی و شبکه نمایش خانگی از محل پول‌های آلوده است

چقدر از عمرمان در هوای آلوده تهران کم می‌شود؟

رسایی درباره پلتفرم‌های خارجی: جل‌الخالق! این چطور تحریمی است؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی