۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۲:۱۷
سه‌شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۷۸۱۸۸
عارف در دیدار با جمعی از اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران:

مردم به جریانات سیاسی و نظام حکمرانی چک سفید امضا نداده‌اند

محمدرضا عارف در دیدار جمعی از اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با اشاره به جایگاه این نهاد آموزشی در کشور گفت: دانشگاه تهران نماد آموزش عالی کشور است و مسئوليت مهمی بر عهده این دانشگاه در جهت توسعه و پیشرفت کشور است و تشکل های دانشجویی بویژه انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه در مقاطع مختلف قبل و بعد از انقلاب نقش مهمی در تحولات دانشگاهی داشتند و با افتخار خود را فردی از این تشکل باسابقه دانشجویی می‌دانم.

او با اشاره به شرایط جدید کشور بواسطه برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، تصریح کرد: به نظر می‌رسد نتیجه انتخابات ریاست جمهوری شکل گیری یک فضای وفاق و همدلی در کشور است و باید شرایط فعلی را حفظ کرد. مردم حوصله کشمکش‌های بیهوده جناحی را ندارند و از مسئولان انتطار حل مشکلات بویژه مسائل معیشتی را دارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با مهم دانستن عدم شرکت بخش قابل توجه‌ای از مردم در انتخابات، تاکید کرد: اگر نظام حکمرانی به مطالبات مردمی که در انتخابات شرکت نکردند بی‌توجه باشد شرایط بسیار سختی برای حفظ سرمایه اجتماعی نظام خواهیم داشت.
وی بر ضرورت پیشگامی جوامع دانشگاهی در آسیب شناسی عدم شرکت بیش از نیمی از واجدین شرایط در انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد و گفت: مردم به جریانات سیاسی و نظام حکمرانی چک سفید امضا نداده‌اند و معتقدم مردم یک بار دیگر به جریان اصلاحات فرصت پوست اندازی داده‌اند و همینطور به نظام سیاسی اعتماد کردند که کارآمدی خود را نشان دهند و این فرصتی است که جریانات سیاسی و نظام حکمرانی باید از آن به نحو شایسته به نفع مردم استفاده کنندتا شاهد مشارکت بیشتر مردم در رویداد‌های سیاسی مهم بعدی باشیم.

عارف با بیان اینکه دکتر پزشکیان به خوبی توانست در کارزار انتخابات گفتمان اصلاحات را نمایندگی کند، گفت: همه کسانی که دل در گرو منافع ملی دارند باید به دکتر پزشکیان بدون هیچگونه سهم خواهی کمک کنند و با شناختی که از روش و منش تعاملی ایشان دارم هر آنچه که در انتخابات بیان کرده است از روی صداقت، اعتقاد قلبی ونیت پاک ایشان بوده است و مطمئنا برای اجرایی شدن آن‌ها تلاش خواهد کرد.
رئیس بنیاد امید ایرانیان با تاکید بر اینکه هیچکس نسبت به شجاعت و توانمندی دکتر پزشکیان شکی ندارد، گفت: متاسفانه در تربیت نیروی انسانی غفلت کردیم و بعضا روحیه انحصارگرایی که در بین هم نسلان ما وجود دارد اجازه رشد به جوانان کارآمد داده نشد و برای اینکه سرمایه اجتماعی از کشور خارج نشود باید یکی از اهداف اولیه دولت جدید حفظ و ارتقا نیروی انسانی کارآمد باشد.

وی همچنین با تقدیر از بیانات دلگرم کننده رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی  خاطرنشان کرد: باید از این همراهی حداکثری ارکان نظام با رئیس‌جمهور منتخب با استفاده از نیرو‌های کارآمد، متخصص و وفادار واقعی به گفتمان رئیس‌جمهور منتخب در جهت تحقق وعده‌های داده شده بهره لازم را برد. البته باید توجه داشت وعده‌های ناشدنی به مردم داده نشود و از فضای بوجود آمده باید در خدمت به ملت ایران حداکثر استفاده را کرد.

گفتنی است در ابتدای این دیدار تعدادی از اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران بر ضرورت نقش آفرینی موثر دکتر عارف در دولت جدید تاکید کردند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی