۰۲ آبان ۱۴۰۵ ۲۲:۰۳
سه‌شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۷۸۱۸۸
عارف در دیدار با جمعی از اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران:

مردم به جریانات سیاسی و نظام حکمرانی چک سفید امضا نداده‌اند

محمدرضا عارف در دیدار جمعی از اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با اشاره به جایگاه این نهاد آموزشی در کشور گفت: دانشگاه تهران نماد آموزش عالی کشور است و مسئوليت مهمی بر عهده این دانشگاه در جهت توسعه و پیشرفت کشور است و تشکل های دانشجویی بویژه انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه در مقاطع مختلف قبل و بعد از انقلاب نقش مهمی در تحولات دانشگاهی داشتند و با افتخار خود را فردی از این تشکل باسابقه دانشجویی می‌دانم.

او با اشاره به شرایط جدید کشور بواسطه برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، تصریح کرد: به نظر می‌رسد نتیجه انتخابات ریاست جمهوری شکل گیری یک فضای وفاق و همدلی در کشور است و باید شرایط فعلی را حفظ کرد. مردم حوصله کشمکش‌های بیهوده جناحی را ندارند و از مسئولان انتطار حل مشکلات بویژه مسائل معیشتی را دارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با مهم دانستن عدم شرکت بخش قابل توجه‌ای از مردم در انتخابات، تاکید کرد: اگر نظام حکمرانی به مطالبات مردمی که در انتخابات شرکت نکردند بی‌توجه باشد شرایط بسیار سختی برای حفظ سرمایه اجتماعی نظام خواهیم داشت.
وی بر ضرورت پیشگامی جوامع دانشگاهی در آسیب شناسی عدم شرکت بیش از نیمی از واجدین شرایط در انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد و گفت: مردم به جریانات سیاسی و نظام حکمرانی چک سفید امضا نداده‌اند و معتقدم مردم یک بار دیگر به جریان اصلاحات فرصت پوست اندازی داده‌اند و همینطور به نظام سیاسی اعتماد کردند که کارآمدی خود را نشان دهند و این فرصتی است که جریانات سیاسی و نظام حکمرانی باید از آن به نحو شایسته به نفع مردم استفاده کنندتا شاهد مشارکت بیشتر مردم در رویداد‌های سیاسی مهم بعدی باشیم.

عارف با بیان اینکه دکتر پزشکیان به خوبی توانست در کارزار انتخابات گفتمان اصلاحات را نمایندگی کند، گفت: همه کسانی که دل در گرو منافع ملی دارند باید به دکتر پزشکیان بدون هیچگونه سهم خواهی کمک کنند و با شناختی که از روش و منش تعاملی ایشان دارم هر آنچه که در انتخابات بیان کرده است از روی صداقت، اعتقاد قلبی ونیت پاک ایشان بوده است و مطمئنا برای اجرایی شدن آن‌ها تلاش خواهد کرد.
رئیس بنیاد امید ایرانیان با تاکید بر اینکه هیچکس نسبت به شجاعت و توانمندی دکتر پزشکیان شکی ندارد، گفت: متاسفانه در تربیت نیروی انسانی غفلت کردیم و بعضا روحیه انحصارگرایی که در بین هم نسلان ما وجود دارد اجازه رشد به جوانان کارآمد داده نشد و برای اینکه سرمایه اجتماعی از کشور خارج نشود باید یکی از اهداف اولیه دولت جدید حفظ و ارتقا نیروی انسانی کارآمد باشد.

وی همچنین با تقدیر از بیانات دلگرم کننده رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی  خاطرنشان کرد: باید از این همراهی حداکثری ارکان نظام با رئیس‌جمهور منتخب با استفاده از نیرو‌های کارآمد، متخصص و وفادار واقعی به گفتمان رئیس‌جمهور منتخب در جهت تحقق وعده‌های داده شده بهره لازم را برد. البته باید توجه داشت وعده‌های ناشدنی به مردم داده نشود و از فضای بوجود آمده باید در خدمت به ملت ایران حداکثر استفاده را کرد.

گفتنی است در ابتدای این دیدار تعدادی از اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران بر ضرورت نقش آفرینی موثر دکتر عارف در دولت جدید تاکید کردند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
رشد ۹ برابری سود عملیاتی بانک پارسیان در نیمه نخست سال
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
پیشنهاد سردبیر
زندگی