پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ 02 October 2025
يکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹
کد خبر: ۷۸۳۹۷

یک مقام آمریکایی: دولت بایدن بسیار نگران آن است که حمله مجدل شمس به جنگی تمام عیار بین اسرائیل و حزب‌الله منجر شود

یک مقام آمریکایی: دولت بایدن بسیار نگران آن است که حمله مجدل شمس به جنگی تمام عیار بین اسرائیل و حزب‌الله منجر شود
یک مقام آمریکایی در پی حمله به مجدل شمس و کشته شدن دهها نفر گفت که  اتفاقی که امروز افتاد ممکن است همان جرقه‌ای باشد که ما از ده ماه پیش نگرانش بودیم.

 
به گزارش فراز؛ یک مقام آمریکایی به "اکسیوس" گفت: اتفاقی که امروز افتاد ممکن است همان جرقه‌ای باشد که ما از ده ماه پیش نگرانش بودیم و سعی در اجتناب از آن داشتیم.
 
وی افزود:  دولت بایدن بسیار نگران آن است که حمله مجدل شمس به جنگی تمام عیار بین اسرائیل و حزب‌الله منجر شود.
 
گفتنی است که منابع درمانی اسرائیل اعلام کردند: در یک حمله به مجدل شمس در بلندی‌های جولان 10 نفر کشته و تعداد زیادی مجروح شدند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی