سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ 05 August 2025
يکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
کد خبر: ۷۸۴۲۶

رئیس بیمارستان پیروز لاهیجان برکنار شد

رئیس بیمارستان پیروز لاهیجان برکنار شد
 رئیس علوم پزشکی گیلان با اشاره به قطع برق بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان در صبح امروز، گفت: خوشبختانه با توجه به اقدامات به موقعی که در فرمانداری لاهیجان انجام شد، نهایتا برق بیمارستان وصل شد و هیچ‌گونه اتفاقی در بیمارستان رخ نداد و اوضاع کاملا تحت کنترل است.

در پی این اتفاق، دکتر اسماعیل علیپور، رئیس بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان برکنار و دکتر محمد هاتف، متخصص طب اورژانس به عنوان سرپرست بیمارستان منصوب شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به دنبال قطعی برق در بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان به سرعت با حضور در محل به صورت میدانی به بررسی مشکل و مدیریت وضعیت این مرکز درمانی پرداخت.

دکتر محمدتقی آشوبی امروز، ۶ مردادماه در حاشیه بازدید میدانی از بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان به دنبال قطعی برق در این بیمارستان، اظهار کرد: صبح امروز برق بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان قطع و بلافاصله کمیته بحران در شهرستان و مرکز استان تشکیل شد و فرماندار و نمایندگان دیگر ادارات شهرستان در بیمارستان حضور یافتند.

وی با اشاره به انجام هماهنگی‌های لازم با مدیرعامل توزیع برق استان، ادامه داد: به منظور جلوگیری از هرگونه اتفاق احتمالی برای بیماران، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و هشت دستگاه آمبولانس به بیمارستان دکتر پیروز اعزام شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: در همین حین به دو بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه و شهید حسین‌پور لنگرود به منظور افزایش ظرفیت تخت‌های آی.‌سی.‌یو و سی.‌سی.‌یو برای انتقال احتمالی بیماران آماده‌باش داده شد. به بیمارستان شفا و میلاد لاهیجان نیز آماده‌باش کامل دادیم که در صورت نیاز بتوانیم بیماران را به آنجا منتقل کنیم.

آشوبی تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به اقدامات به موقعی که در فرمانداری لاهیجان انجام شد، نهایتا برق بیمارستان وصل شد و هیچ‌گونه اتفاقی در بیمارستان رخ نداد و اوضاع کاملا تحت کنترل است.

وی با اشاره به اینکه شخصا با حاضر شدن در دو بخش سی‌.سی.‌یو و آی.‌سی.‌یو وضعیت بالینی تمامی بیماران را مورد بررسی قرار دادم، تاکید کرد: وضعیت همه بیماران طبیعی و نرمال بود ولی با این وجود همکارانی از مرکز استان شامل متخصصان طب اورژانس و بیهوشی را اضافه‌تر مستقر کردیم که چند ساعتی در بیمارستان حضور داشته باشند تا کاملا از عادی بودن شرایط اطمینان حاصل کنیم و بتوانیم خدمات درمانی مناسبی را به بیماران ارائه دهیم.

رئیس علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کردن: متاسفانه با اینکه بیمارستان دارای ژنراتور است، ولی به دلیل مشکل فنی از مدار خارج شد و در حال حاضر به دنبال جایگزینی ژنراتور دیگری هستیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

ایران، محور رایزنی روبیو با وزرای خارجه انگلیس و فرانسه

لقب جدید برادر داماد رئیسی برای کاظم صدیقی که بالاخره استفعا کرد؛ برای عالم ربانی، آبرو دادن و فدا شدن در راه ولایت، همه‌اش شیرین است!

روزنامه اصولگرا: تصویر سحر امامی باید دست‌نخورده بماند

درخواست ایرلند از گوترش: فصل هفتم منشور سازمان ملل علیه اسرائیل را اجرا کنید

دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان؛ ماجرا چه بود؟

یمن یک موشک بالستیک به اسرائیل شلیک کرد

کیفیت هوای تهران؛ صبح سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان در صف رفع ایرادات

رایزنی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و آمریکا؛ دومین تماس در کمتر از دو هفته

توضیحات صداوسیما درباره گزارش حاشیه‌ساز «حسینی‌بای» از مرکز «هماهنگی و کنترل آب تهران»

تنها پایتخت جهان، بدون تصادف مرگبار رانندگی!

بالاخره گوشی برای بچه‌ها خوب است یا نه؟

دو کلمه حرف حساب | سوراخ استاکس نت در شبکه آب تهران!

پیشنهاد سردبیر
زندگی