سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ 05 August 2025
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
کد خبر: ۷۹۸۶۸

نتانیاهو: وارد مذاکرات بی‌نهایت پیچیده‌ای شده‌ایم/ اسرائیل برای مقابله با هرگونه تهدیدی، چه در زمینه دفاع و چه در زمینه حمله، آماده است

نتانیاهو: وارد مذاکرات بی‌نهایت پیچیده‌ای شده‌ایم/ اسرائیل برای مقابله با هرگونه تهدیدی، چه در زمینه دفاع و چه در زمینه حمله، آماده است
نخست‌وزیر اسرائیل با اشاره به اینکه مذاکرات مربوط به آتش‌بس در غزه، مذاکرات بسیار پیچیده‌ای است، گفت که اعمال فشار‌ها باید متوجه حماس باشد.

به گزارش شبکه الجزیره، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز گفت که این رژیم آماده مقابله با هر گونه تهدیدی خواه دفاعی یا هجومی است.

وی گفت که فشار نظامی و سیاسی قوی تنها راه آزادی اسراست و فشار در مذاکرات باید نه متوجه رژیم اسرائیل بلکه متوجه حماس و یحیی السنوار باشد.

نتانیاهو همچنین مدعی شد: ما مذاکرات [امتیاز]بگیر و [امتیاز]بده را مدیریت می‌کنیم نه اینکه تنها امتیازدهی در کار باشد. اصولی که وضع کرده‌ایم برای امنیت اسرائیل ضروری است.

نخست وزیر این رژیم بی اعتنا به ارتکاب بزرگترین جنایات تاریخ در غزه و محکومیت از سوی مجامع بین‌المللی و نهاد‌های حقوق بشری، ادعا کرد: مذاکره برای آزادی اسرا یک اصل اخلاقی و ملی است و ما وارد مذاکرات بی‌نهایت پیچیده‌ای شده‌ایم و طرف مقابل یک سازمان تروریستی قاتل است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که بار‌ها با کارشکنی در دستیابی به توافق مانع آتش‌بس در غزه شده است، ادعا کرد: حماس تا این لحظه به مخالفت بر پیشنهادات پافشاری می‌کند و حتی از فرستادن نماینده به مذاکرات دوحه خودداری کرد و لذا باید فشار‌ها متوجه حماس باشد.

اظهارات نتانیاهو در حالی است که کشور‌های قطر، مصر و آمریکا به عنوان میانجی‌های مذاکرات آتش بس روز جمعه در بیانیه‌ای مشترک، پایان این مذاکرات را در پایتخت قطر اعلام کردند.

در بیانیه مشترک کشور‌های قطر، مصر و آمریکا آمده است که مقامات بلندپایه سه کشور به عنوان میانجی، با هدف دستیابی به توافق برای آتش بس در نوار غزه و آزادی اسیران، در گفتگو‌های فشرده‌ای شرکت کردند و این گفتگو‌ها در فضایی جدی و سازنده برگزار شد.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

ایران، محور رایزنی روبیو با وزرای خارجه انگلیس و فرانسه

لقب جدید برادر داماد رئیسی برای کاظم صدیقی که بالاخره استفعا کرد؛ برای عالم ربانی، آبرو دادن و فدا شدن در راه ولایت، همه‌اش شیرین است!

روزنامه اصولگرا: تصویر سحر امامی باید دست‌نخورده بماند

درخواست ایرلند از گوترش: فصل هفتم منشور سازمان ملل علیه اسرائیل را اجرا کنید

دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان؛ ماجرا چه بود؟

یمن یک موشک بالستیک به اسرائیل شلیک کرد

کیفیت هوای تهران؛ صبح سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی معلمان در صف رفع ایرادات

رایزنی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و آمریکا؛ دومین تماس در کمتر از دو هفته

توضیحات صداوسیما درباره گزارش حاشیه‌ساز «حسینی‌بای» از مرکز «هماهنگی و کنترل آب تهران»

تنها پایتخت جهان، بدون تصادف مرگبار رانندگی!

بالاخره گوشی برای بچه‌ها خوب است یا نه؟

دو کلمه حرف حساب | سوراخ استاکس نت در شبکه آب تهران!

پیشنهاد سردبیر
زندگی