شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ 25 October 2025
سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۷۹۹۹۲

طعنه یک نماینده به ذوالنوری بر سر مدرک تحصیلی‌اش

طعنه یک نماینده به ذوالنوری بر سر مدرک تحصیلی‌اش
طاهری نماینده زنجان در مجلس که روز گذشته در مخالفت با وزیر پیشنهادی صمت صحبت کرده بود، نسبت به اظهارات یکی از نمایندگان موافق وزیر پیشنهادی و طرح مطالبی از سوی او واکنش نشان داد.

 مصطفی طاهری در جلسه نوبت صبح امروز سه‌شنبه مجلس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه دولت چهاردهم، در تذکری گفت: در جلسه دیروز آقای ذوالنوری در دفاع از وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت درباره نمایندگانی که در مخالفت با این وزیر صحبت کردند مطالبی را مطرح کردند و گفتند که یکی از مخالفان رشته‌اش برق است و دیگری چون عضو کمیسیون کشاورزی است مخالفت‌شان قابل اتکا نیست؛ بله من هم دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و دکترای رشته مهندسی برق خواندم و رتبه ۱۶ کنکور بودم و در دانشگاه شریف  و امیرکبیر تحصیل کردم و ۴ سال در کمیسیون صنایع و معادن بودم و رئیس کمیسیون بودم و با بیش از ۲۰ اندیشکده ارتباط دارم و تقریباً با اکثر انجمن‌های اصلی صنعت در ارتباط هستم و موضوعاتم را حتی با بخش خصوصی هماهنگ می‌کنم.

 وی افزود: من نمی‌خواهم بگویم که رشته تحصیلی یا کمیسیون تخصصی آقای ذوالنوری چیست اما ما برای دفاع از یک نفر لازم نیست منتقد یا مخالف ایشان را پایین بکشیم، بلکه باید راجع به برنامه‌های او صحبت کنیم.

باید خاطرنشان کرد، مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در سخنانی به عنوان موافق با تاکید بر اینکه نمایندگان مخالف نکته خیلی مهمی را نگفتند، اظهار کرد: اگر قرار است مخالفان ما درباره توانمندی یا ناتوانی وزارتخانه تخصصی اظهار نظر کنند، آیا خودشان در آن ابعاد تسلط لازم را دارند؟

بر اساس ماده ۷۵ قانون آیین نامه داخلی مجلس «اگر در جلسه رسمی ضمن نطق یا مذاکره صریحاً یا تلویحاً نسبت سوئی به یکی از نمایندگان داده شود یا عقیده و اظهار او را بر خلاف جلوه دهند و نماینده مذکور برای رد آن نسبت به رفع اشتباه در همان جلسه یا در جلسه بعد اجازه نطق بخواهد بدون رعایت نوبت تا پنج ‌دقیقه اجازه نطق داده می‌‏شود.»

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سفر روبیو به اسرائیل؛ آمریکا تلاش برای تشکیل نیروی چندملیتی ناظر بر آتش‌بس را آغاز کرده است

بلومبرگ: ایتالیا در حال آماده سازی دوازدهمین بسته کمک نظامی به اوکراین است

مجری زن، فوتبال و نگاه جنسیتی فیروز کریمی | هنوز راه دور و درازی در پیش داریم!

راه‌اندازی بانک اطلاعاتی برای مدیریت کیوسک‌ها و ون‌کافه‌ها در تهران

سید احمد خاتمی: این حرف ترامپ که من «اهل معامله با ملت ایران هستم» یک دروغ شاخدار است

واژگونی مرگبار قایق مهاجران در سواحل ترکیه

طلا در ایران چرا گران شد؟

بخش هوش مصنوعی متا چرا آب رفت؟

پرداخت وام ضروری برای ۳۰ هزار بازنشسته کشوری

خنثی سازی بمب‌های منفجر نشده در غزه تا ۳۰ سال زمان نیاز دارد!

بیرانوند: من به دلیل فرصت دفاع از پایان نامه‌ام، افتخار پوشیدن لباس سربازی را ندارم

هشدار بانک مرکزی روسیه: رشد اقتصادی به دلیل هزینه‌های جنگ اوکراین تقریباً به صفر رسیده است

سازنده مجسمه آرش کمانگیر در میدان ونک: یک مدیر گفت این مجسمه سیکس پک دارد، تحریک کننده است! +ویدیو

مارکو ربیو: اسرائیل باید با نیرو‌های بین‌المللی در غزه «راحت» باشد

پیشنهاد سردبیر
زندگی