شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ 04 October 2025
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۴
کد خبر: ۸۰۱۳۹

این گروه از طرح مسکن ملی حذف شدند!

این گروه از طرح مسکن ملی حذف شدند!
خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن ممنوع است و می‌تواند منجر به ابطال ثبت ‌نام اولیه و حذف از پروژه‌ها شود.

 سید احمد موسوی اظهار کرد: طرح نهضت ملی مسکن یکی از طرح‌های مهم در حوزه تامین مساکن حمایتی است و با هدف بسترسازی و فراهم آوردن زمینه رونق تولید در حوزه مسکن، ساختمان و تعادل در عرضه و تقاضای مسکن اجرا می‌شود.

 وی با اشاره به برخی خرید و فروش‌های امتیاز نهضت ملی مسکن به صورت وکالتی افزود: براساس ماده ۱۳ قانون ساماندهی بازار مسکن، زمین و اجاره بها، خرید و فروش امتیاز مسکن‌های حمایتی ممنوع بوده و همچنین در این قانون قید شده که حق انعقاد معاملات و اعطای وکالت مربوط و انتقال حق انتفاع اراضی یا اعیان یا امتیاز ثبت‌نام وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: واگذاری و انتقال امتیاز مسکن ملی به غیر، به صورت وکالتی فاقد وجاهت قانونی و غیرمعتبر است که براساس مقررات، پیگرد قانونی داشته و در صورت مشاهده، علاوه بر اقدام قانونی علیه افراد متخلف و لغو امتیاز متقاضیان، با دفاتر ثبت اسناد و مشاورین املاک که در این فعالیت مشارکت دارند از طریق مراجع قضایی وفق مقررات برخورد خواهد شد.

وی به منظور پیشگیری از وقوع جرم و تبعات احتمالی ناشی از انتقال یا خرید و فروش امتیاز طرح‌های مذکور و صیانت از حقوق شهروندی و مقابله با تخلفات این حوزه بر همکاری، هماهنگی و اقدام فوری دستگاه‌های مسئول در اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم تاکید کرد.

منبع:اقتصادآنلاین

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پلیس طالبان به دنبال جایگزینی برای خودرو‌های آمریکایی است

فاکتورهای مراسم‌های لاکچری را چه کسی پرداخت می‌کند؟

کیفرخواست متهمان پرونده قاچاق یکی از برند‌های لوازم خانگی صادر شد

اخراج نزدیک به پنج هزار مهاجر افغان از ایران و پاکستان در یک روز

اردوغان: غزه مهمترین موضوع در دستور کار تماس تلفنی ما با ترامپ بود

آخرین وضع تأمین سوخت زمستان بررسی شد

آموزش سگ‌های روباتیک برای رفتن به ماه!

علم الهدی: فضاهای کوچک و کم‌هزینه می‌تواند آغاز یک زندگی خانوادگی باشد

این عوامل ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد

بازی «صبر و انتظار» ترامپ در قبال ایران

فاکس‌نیوز: ایرانی‌ها با صبر به‌ دنبال اخراج آمریکا از خاورمیانه هستند

پزشکیان در پاسخ به مجری فاکس‌نیوز: اجباری بودن حجاب را اجرایی نمی‌دانم

وزیر دفاع درباره انتقال تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه: مرتب از احتمال حمله دوباره می‌گویند تا جنگ روانی ایجاد کنند | مردم حواسشان به این جنگ شناختی باشد | اگر جنگی تحمیل شود، وظیفه ما نظامی‌هاست دفاع کنیم؛ برایش آمادگی کامل هم داریم

پولیتیکو: رئیس ستاد نیروی دریایی آمریکا برکنار شد

پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی