واژگونی تانکر سوخت در بزرگراه آزادگان
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از واژگونی یک دستگاه تانکر حمل سوخت در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان خبر داد و گفت: در این حادثه مصدوم و فوتی نداشتیم.
جلال ملکی گفت: ساعت یک و ۴۲ دقیقه بامداد امروز، یک مورد حادثه واژگونی یک دستگاه تانکر حمل سوخت در بزرگراه آزادگان به سازمان آتش نشانی اعلام شد و ۳ اییستگاه به همراه دو دستگاه خودرو فوماتیک (خودروی حامل کف شیمیایی) و گروه هزمت (گروه تخصصی مقابله با حوادث شیمیایی) و تانکر آب به محل اعزام شدند.
این مقام مسئول افزود: یک دستگاه تانکر حین حرکت در لاین کناری بزرگراه به علت نامشخصی در داخل جوی آب در آستانه واژگونی قرار گرفته بود.
سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: این تانکر با ظرفیت ۳۰ هزار لیتر مواد قابل اشتعال و انفجار از مشتقات بنزین حمل میکرد که پس از قرار گرفتن در حالت نیمه واژگونی در کنار بزرگراه، دچار نشتی شده بود.
ملکی افزود: آتش نشانان گروه هزمت ابتدا با مقداری آب و کف محل را ایمن سازی کردند و سپس با کمک ۳ دستگاه جرثقیل، تانکر را به حالت اول بازگرداندند.
وی با بیان اینکه عملیات پس از ۸ ساعت به پایان رسید، گفت: کشنده زیر تانکر که آسیب دیده بود با یک کشنده سالم جابجا شد و با تایید مسئولان مربوطه، این دستگاه تانکر به مسیر خود ادامه داد.

در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد