يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
کد خبر: ۸۰۸۴۶

پزشکیان در شهر کازان روسیه با پوتین دیدار می‌کند

پزشکیان در شهر کازان روسیه با پوتین دیدار می‌کند
 رئیس‌جمهور ایران در جریان سفر خود به کازان برای شرکت در نشست بریکس با همتای روس خود دیدار خواهد کرد.

«کاظم جلالی»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو به خبرگزاری تاس اعلام کرد «مسعود پزشکیان»، رئیس‌جمهور جدید ایران قرار است در ماه اکتبر برای شرکت در نشست کشورهای عضو بریکس به کازان سفر کند. وی در جریان این سفر با «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه دیدار خواهد کرد.

سفیر ایران در پاسخ به سوالی در این خصوص گفت: بله، فکر می‌کنم او در اجلاس بریکس در کازان شرکت کند و اکنون در حال آماده شدن برای این سفر هستیم تا برای روابط دوجانبه میان تهران و مسکو مفید و موفق باشد.

وی ادامه داد: در مورد روابط دوجانبه، دیدار با آقای پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و همچنین دیدارهای دوجانبه با دیگر مقامات این کشور، با جامعه ایرانی و سخنرانی در اجلاس برنامه‌ریزی شده است.

بنابر گزارش تاس، از ۱ ژانویه ۲۰۲۴، ریاست بریکس به روسیه واگذار شد. این ریاست تا پایان سال ادامه خواهد داشت و شامل بیش از ۲۰۰ رویداد است که دارای طیف گسترده‌ای از موضوعات هستند. رویداد اصلی در این یک سال، اجلاس سران بریکس در روزهای ۲۲ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۴ در کازان، شهری واقع در جنوب غرب روسیه خواهد بود. ایران به‌طور رسمی در اول ژانویه ۲۰۲۴ به بریکس پیوست.

جلالی همچنین گفت توافق همکاری جامع میان ایران و روسیه نیز احتمالا در حاشیه نشست بریکس در اکتبر یا در جریان دیداری دیگر میان روسای جمهور ۲ کشور، زمانی که این سند تکمیل می‌شود، امضا خواهد شد.

دیپلمات ایرانی در پاسخ به این شوال که «آیا توافق جامع ایران و روسیه در کازان امضا می‌شود یا نه؟» تصریح کرد: ما با همکاران روسی خود در این مورد صحبت کرده‌ایم. ایده اول در واقع این گونه است. «زیرا این نشست یک رویداد بزرگ است. در حال حاضر روی این موضوع کار می‌شود، ۲ گزینه در حال بررسی است، اما هنوز تصمیمی گرفته نشده است. اولین گزینه امضای سند در حاشیه اجلاس در کازان و گزینه دوم در یک دیدار جداگانه است.

او افزود: رهبران بسیاری از کشورها دعوت شده‌اند. علاوه‌براین، رئیس‌جمهور روسیه میزبان خواهد بود و برای مسعود پزشکیان، این اولین سفر وی به فدراسیون روسیه خواهد بود. همچنین می‌توانیم امضای این سند را به نشستی جداگانه در تهران یا مسکو موکول کنیم.

سفیر جمهوری اسلامی ایران همچنین خاطر نشان کرد روند توسعه یک توافق‌نامه بزرگ بین کشورها تکمیل شده است. ما در واقع آن را نهایی کرده‌ایم، مراحل داخلی در حال انجام است و سند در حال آماده‌سازی برای امضا است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی