يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶
کد خبر: ۸۰۹۱۰

اظهارات چمران درباره احداث آرامستان‌های جدید در تهران

اظهارات چمران درباره احداث آرامستان‌های جدید در تهران
رئیس شورای شهر تهران درخصوص احداث آرامستان‌های جدید در پایتخت توضیحاتی ارائه کرد.

مهدی چمران پیش از آغاز دویست و شصت و ششمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز در ابتدا طرح یک فوریتی انتخاب حسابرس شورا را در دستور کار خود قرار خواهیم داد و در ادامه جلسه به حسابرسی چندین شرکت و سازمان زیرمجموعه شهرداری تهران از جمله شرکت مترو تهران خواهیم پرداخت.

 وی در ارتباط با اظهارات پزشکیان؛ رئیس جمهور مبنی بر انتقال پایتخت خاطرنشان کرد: برخی از مشکلاتی که در پایتخت وجود دارد قابل حل نیست و بحث آقای رئیس جمهور نیز بحث درستی است. ما نباید همه مسائل کشور را به صورت متمرکز در تهران داشته باشیم چرا که ظرفیت‌های خوبی در جنوب و شمال کشور وجود دارند و می‌توان از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.

رئیس شورای شهر تهران در ارتباط با آخرین وضعیت احداث آرامستان‌های جدید در سطح تهران گفت: در این ارتباط یک جلسه بسیار مفصل داشته‌ایم و ان‌شاءالله باید اصلاحاتی در خصوص اطلاعات ارائه شده از سوی شهرداری تهران در قالب جانمایی و مکان‌های جدید شورا ارائه شود البته ما تا مشخص شدن نهایی مکان‌های جدید از اعلام محدوده‌های مورد نظر صرف‌نظر می‌کنیم چرا که این مسئله باعث افزایش قیمت در آن محدوده خواهد شد.

چمران در پاسخ به این پرسش که آیا در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۳ در تهران شاهد احداث آرامستان یا آرامستان‌های جدید خواهیم بود، گفت: درباره احداث آرامستان‌ها نمی‌توانم اظهارنظر بکنم اما قطعا درخصوص جانمایی مکان‌های جدید این مسئله اتفاق خواهد افتاد.

وی در خصوص برنامه‌های شهرداری تهران در قالب استقبال از مهر گفت: در ارتباط با این مسئله نیز طبق سنوات گذشته جلسات به صورت منظم و مستمر در حال انجام است و یک سری از موارد از جمله توقف فعالیت‌های عمرانی در ۱۵ روز اول مهرماه در دستور کار شهرداری تهران خواهد بود.

رئیس شورای شهر تهران همچنین درباره سفر اخیر شهردار تهران به سوریه گفت: این سفر نیز دستاوردهای خوبی را به همراه داشته است و با هماهنگی شورای شهر تهران و دولت جمهوری اسلامی انجام شده است.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

پیشنهاد سردبیر
زندگی