سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ 22 July 2025
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۸۰۹۱۶

ترامپ: اگر در انتخابات پیروز نشوم، اسرائیل در یک یا دو سال از بین خواهد رفت

ترامپ: اگر در انتخابات پیروز نشوم، اسرائیل در یک یا دو سال از بین خواهد رفت
رئیس‌جمهور سابق آمریکا شنبه بار دیگر هشدار داد که اگر رئیس‌جمهور نشود رژیم صهیونیستی نابود خواهد شد.

دونالد ترامپ، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در گردهمایی انتخاباتی در ویسکانسین مدعی شد که در صورت پیروزی در انتخابات مانع از وقوع جنگ جهانی سوم خواهد شد.

ترامپ در این باره گفت: «من به هرج‌ومرج در خاورمیانه پایان خواهم داد... من تنها کسی هستم که می‌تواند این کار را کند. من مانع از جنگ جهانی سوم خواهم شد.»

پیش‌ازاین نیز رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده در واکنش به ترور نافرجام خود گفته بود که خدا من را نجات داده تا دنیا را نجات دهم.

دونالد ترامپ در ادامه سخنرانی خود بار دیگر به کامالا هریس، نامزد حزب جمهوری‌خواه حمله کرد و گفت که او اسرائیل را نابود خواهد کرد.

وی در این باره بیان کرد: «اگر من این انتخابات را پیروز نشوم، با حضور رفیق کامالا هریس در رأس ایالات متحده، اسرائیل محکوم به فنا است.»

«رفیق کامالا» اصطلاحی است که ترامپ برای حمله به رقیب انتخاباتی خود و کمونیست خواند وی از آن استفاده می‌کند.

ترامپ همچنین افزود: «اسرائیل از بین خواهد رفت. یک سال، دو سال، اسرائیل از بین خواهد رفت.»

دونالد ترامپ پیش‌ازاین نیز در همایش سالانه ائتلاف یهودی‌های جمهوری‌خواه در لاس‌وگاس گفته بود که در صورت عدم پیروزی او رژیم صهیونیستی نابود خواهد شد.

نامزد حزب دموکرات در گردهمایی ویسکانسین حتی پای خود را فراتر از این گذاشت و گفت که اگر پیروز نشود، آمریکا نیز از بین خواهد رفت.

وی در این باره گفت: «من بهتر است پیروز شوم. وگرنه شما با مشکلاتی روبرو خواهید شد که هیچ‌وقت نداشتیم. شاید کشوری برایمان باقی نماند. این شاید آخرین انتخابات ما باشد.»

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روزنامه اصولگرا: بسیاری از منتقدان حوزه جنگ و دیپلماسی، نه سواد دارند، نه اطلاعات

توضیحات نماینده خمین درباره حادثه تیراندازی و فوت ۴ عضو یک خانواده: یک نفر هم از ناحیه سر مجروح شده

پسر شمخانی تحریم شد

چه کسانی لایحه ساختار سازمان مهاجرت را بررسی می‌کنند؟

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

پیشنهاد سردبیر
زندگی