سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ 22 July 2025
سه‌شنبه ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
کد خبر: ۸۱۰۶۰

انتخابات ۲۰۲۴ در گرداب ایلان ماسک و X فرو می‌رود

انتخابات ۲۰۲۴ در گرداب ایلان ماسک و X فرو می‌رود
گروه تحقیقاتی «مرکز تاب آوری اطلاعات» (CIR) شانزده حساب کاربری جعلی را در شبکه اجتماعی ایکس شناسایی کرده است که از عکس‌های دزدیده شده از اینفلوئنسرهای اروپایی برای نمایش خود به عنوان زنان آمریکایی حامی ترامپ استفاده می‌کنند. این حساب‌ها بخشی از یک کمپین بزرگ‌تر هستند که شامل ۵۶ پروفایل دیگر نیز می‌شود و محتوای حامی ترامپ را در ایکس منتشر می‌کنند.

حساب‌های جعلی از عکس‌های دزدیده شده که لحظات عادی زندگی مانند تفریح در ساحل یا پیاده‌روی با سگ را نشان می‌دهند، استفاده می‌کنند تا خود را واقعی جلوه دهند. این تلاش‌ها به منظور تأثیرگذاری بر افکار عمومی و جلب توجه به محتوای حامی «ترامپ» انجام می‌شود.

برخی از پست‌های منتشر شده توسط این حساب‌های جعلی که اغلب با شعارهای «آمریکا را دوباره باشکوه کنید» برچسب‌گذاری شده‌اند، صدها هزار بازدید داشته‌اند. این پست‌ها اطلاعات نادرست در مورد موضوعاتی مانند ادعای تلاش ترور علیه «ترامپ»، نژاد کامالا هریس و کمک نظامی آمریکا به اوکراین را پخش می‌کنند.

گزارش CIR نگرانی‌های زیادی پیش از انتخابات ۲۰۲۴ برانگیخته است، چرا که ایکس با بررسی بیشتری برای نقش خود در گسترش اطلاعات نادرست روبرو است. از زمان خرید این پلتفرم توسط ایلان ماسک در سال ۲۰۲۲، تیم‌های امنیتی و ایمنی آن کاهش یافته‌اند و این مسئله به نگرانی‌ها در خصوص امنیت اطلاعات دامن زده است.

 منبع: Arab News

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روزنامه اصولگرا: بسیاری از منتقدان حوزه جنگ و دیپلماسی، نه سواد دارند، نه اطلاعات

توضیحات نماینده خمین درباره حادثه تیراندازی و فوت ۴ عضو یک خانواده: یک نفر هم از ناحیه سر مجروح شده

پسر شمخانی تحریم شد

چه کسانی لایحه ساختار سازمان مهاجرت را بررسی می‌کنند؟

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

پیشنهاد سردبیر
زندگی