چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ 19 November 2025
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹
کد خبر: ۸۱۲۶۲

زلنسکی: به بسته‌های تسلیحاتی کامل نیاز داریم

زلنسکی: به بسته‌های تسلیحاتی کامل نیاز داریم
رئیس‌جمهور اوکراین از حامیان غربی خود خواست به وعده‌های خود عمل کنند.

 درحالی‌که نبردهای تدافعی همچنان در شرق اوکراین در جریان است، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور بار دیگر از حامیان غربی خود خواسته به وعده‌هایی که درباره حمایت از اوکراین داده‌اند، عمل کنند.

به گزارش رسانه آلمانی بیلد، زلنسکی در کنفرانس امنیت اروپایی «یالتا» که در کی‌یف برگزار شد، به تاخیرهای پیش‌آمده در ارسال کمک‌های تسلیحاتی به کشورش اشاره کرد و گفت: «از شرکای خود ممنونیم، اما به بسته‌های تسلیحاتی نیاز داریم، بسته‌های کامل.»

در گزارش بیلد آمده است که از میان ۶۰ فرونده جنگنده اف-۱۶ که قرار بود به اوکراین تحویل داده شود، تاکنون تنها ۶ فروند به کی‌یف ارسال شده و از ۴۰۰ فروند خودروی زرهی که آلمان وعده ارسال آن‌ها از آغاز سال میلادی جاری را داده بود، هنوز هیچ خبری نیست.

«نیکو لانژ» کارشناس مسائل نظامی از اندیشکده «مرکز سیاست اروپا» می‌گوید بسیاری از شرکای اوکراین وعده کمک‌های تسلیحاتی داده و مورد تقدیر قرار می‌گیرند، اما در عمل یا کمکی ارسال نمی‌کنند یا این امر با تاخیر محقق می‌شود. اوکراین هنوز باور دارد که می‌تواند در این جنگ پیروز شود، اما به این شرط که غرب تسلیحات موردنیاز کی‌یف را در اختیار آن قرار دهد. در این راستا، زلنسکی به‌زودی به ایالات متحده سفر خواهد کرد تا راهبُرد خود برای پیروزی را به واشنگتن ارائه کند.

رسانه آلمانی گزارش داد اطلاعاتی که به دست این روزنامه رسیده، نشان می‌دهد زلنسکی در سفر آتی خود به آمریکا بر ۲ نکته تاکید خواهد داشت: صدور مجوز استفاده اوکراین از سلاح‌های غربی برای حمله به عمق خاک روسیه و همچنین تمایل کی‌یف به برقراری آتش‌بس موقت در برخی نقاط خط مقدم. به باور تحلیلگران غربی، تلاش زلنسکی برای جلب رضایت بایدن در حمله به خاک روسیه نشان‌دهنده استیصال کی‌یف از شرایط موجود در خطوط مقدم است.

زلنسکی در اظهارات اخیر خود در کی‌یف از جهان خواست رویکرد خود نسبت به روسیه را تغییر دهد، زیرا اگر چنین اتفاقی نیفتد، غرب بازی را به روسیه خواهد باخت و این به گفته زلنسکی «یکی از بزرگ‌ترین تراژدی‌های تاریخ» خواهد بود.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کاخ سفید: آمریکا و عربستان توافقنامه همکاری هسته‌ای و فروش اف-۳۵ به ریاض را نهایی کردند

قیمت بنزین سوپر وارداتی در جایگاه‌ها چقدر خواهد شد؟

پیش‌نویس قطعنامه علیه ایران به شورای حکام ارائه شد

آکسیوس: آمریکا در حال مشاوره مخفیانه با روسیه برای پایان جنگ است

حضور رونالدو در کاخ سفید؛ واکنش ترامپ چه بود؟

بن‌سلمان: تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا به توافقی بین ایالات متحده و ایران دست یابیم، |  ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند توافقی امضا کنند، اگرچه آن را علنی نمی‌گویند | با آن‌ها در حال مذاکره هستیم

خبر مهم وزیر کار درباره طرح جدید کالابرگ

وزیر صمت: بسیاری از دغدغه‌های تجار در حال حل شدن است

جامعه‌های در حال تغییر؛ ازدواج‌های عجیب با هوش مصنوعی!

مایکروسافت بزرگ‌ترین مغز مصنوعی جهان را ساخت!

کاهش ۳۰ درصدی عملکرد بانک کشاورزی با مدیریت متقی نیای جوان!

این ۶ نشانه را درباره حافظه جدی بگیرید

تهاتر اف-۳۵ با پیمان ابراهیم

هشدار ام‌آی۵ درباره جاسوسی چین از قانونگذاران انگلیسی

پیشنهاد سردبیر
زندگی