۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۱۳:۱۶
دوشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
کد خبر: ۸۱۳۰۷
رئیس سازمان امور دانشجویان:

دانشجویان نسل زد متفاوت با نسل های ما هستند/ کمیتهٔ انضباطیِ دانشجویان اخراجی قبل‌از سال تحصیلیِ جدید برگزار شود

دانشجویان نسل زد متفاوت با نسل های ما هستند/  کمیتهٔ انضباطیِ دانشجویان اخراجی قبل‌از سال تحصیلیِ جدید برگزار شود
 رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشجویان نسل زد متفاوت با نسل های ما هستند و باید آنها را درک کرد، پس خواهشمندم کمیته انضباطی برای رسیدگی به پرونده دانشجویان اخراجی تا قبل از آغاز بازگشایی سال تحصیلی جدید راه اندازی شود.

اجلاس معاونان دانشجویی دانشگاه های کشور صبح امروز با حضور سعید حبیبا معاون دانشجویی دانشگاه تهران و سایر مسوولان در دانشگاه تهران برگزار شد.

سعید حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: مقام معظم رهبری  تاکید دارند دانشجویان باید احساس کنند که کرامت و عزت آنها در محیط دانشگاه حفظ می شود، همانطور که رئیس جمهور هم گفتند جای دانشجوی داخل دانشگاه است، پس دانشگاه باید فضای امن برای دانشجو باشد. وی افزود: ممکن است دانشجویان به دلایل مختلف دچار مشکلات انضباطی شوند، اما باید از آنها حمایت های لازم به ارمغان آید. حتی، به قول پزشکیان دانشجو نمی تواند آدم بدی باشد، بلکه آینده ساز مملکت خواهد بود.  

حبیبا افزود: وزیر علوم دستور رسیدگی به پرونده های اخراجی استادان و دانشجویان را دادند تا مجدد در دانشگاه ها با دادن یک فرصت دوباره حاضر شوند، پس این موضوع را پیگیری کنید؛ چرا که باید روحیه آنها را تقویت کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشجویان نسل زد متفاوت با نسل های ما هستند و باید آنها را درک کرد، پس خواهشمندم کمیته انضباطی را برای رسیدگی به پرونده دانشجویان اخراجی تا قبل از آغاز بازگشایی سال تحصیلی جدید راه اندازی کنید، اگر در شرایطی نیازمند کمک بودید حتما آن را به سازمان امور دانشجویان ارجاع دهید.

* تاکید بر افزایش روحیه شادی و نشاط در بین دانشجویان

حبیبا گفت: یکی از سیاست های آموزش عالی که در دولت چهاردهم به آن توجه بیشتر می شود، افزایش روحیه شادی و نشاط در بین دانشجویان است تا فضا و اتمسفر موجود در کشور که عمده جوانان و دانش آموختگان در حال مهاجرت هستند را معکوس کنیم، در این زمینه توانمندی های ما اثبات شده و مثال بارز آن پیروزی دفاع مقدس است.

وی اضافه کرد: سازمان امور دانشجویان آیین نامه ورزش های فناورانه را به دانشگاه ها ابلاغ کرده است، از معاونان دانشجویی درخواست توجه به این امر را برای احیای شادی و نشاط در بین دانشجویان دارم، چرا که برنامه جدیدی است و باید حمایت شود.

حبیبا گفت: آیین نامه دانشجویان سرآمد به دانشگاه ها ابلاغ شده و هر دانشگاه بین ۲ تا ۵ درصد می تواند دانشجو انتخاب کند و تسهیلات کافی برای آنها در نظر گرفته شده که این موضوع می تواند از موضوعاتی باشد امید را در دل دانشجویان ایجاد کند. وی خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاه های کشور گفت: نقل و انتقال دانشجویان ایثارگر مطابق ماده ۶۲ قانون را حتما مورد توجه قرار دهید و همچنین پایش سلامت دانشجویان نکته مهمی است که باعث جلوگیری از عواقب سو خواهد شد.

حبیبا بیان کرد: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه مکلف به جذب ۳۲۰ هزار دانشجویان بین الملل هستیم که تحقق آن آثار مفیدی برای جامعه دارد، از معاونان دانشگاه ها درخواست می کنم صرف جذب دانشجو ملاک کار قرار نگیرد، این امر در برخی دانشگاه ها اتفاق افتاده است، در صورتی که هدف ما باید افزایش سطح سواد باشد.

* توزیع دو هزار میلیارد تومان برای تعمیر تجهیزات و تغذیه به دانشگاه‌ها

وی گفت: اطلاع رسانی در زمینه وام های دانشجویی  به دانشجویان از طریق شبکه های اجتماعی حتما جدی گرفته شود تا بتوانیم آنها را حمایت کنیم. وی گفت: برای سال تحصیلی جدید دو هزار میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیزات و تغذیه به دانشگاه ها توزیع شده و باید مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس سازمان امور دانشجویان عنوان کرد: سامانه ای در خصوص دانشجویان خارجی تهیه و ۸۰ درصد آن عملیاتی شده است، ۶۰ درصد دانشگاه ها به این سامانه ورود کرده اند و دانشگاه ها هم باید نسبت به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

حبیبا خاطرنشان کرد:  صندوق رفاه دانشجویان در بحث تعمیر و تجهیز از قدیم سنتی داشت، بحث مدل ۳۰_ ۳۰_ ۴۰ و ۵۰_ ۵۰ بود که بحث ۳۰_۳۰_۴۰ نیازمند کمک خیرین است که برخی از دانشگاه ها در این مورد تجربه های موفق داشته اند و باید جمع خیرین را در دانشگاه ها جدی بگیریم.

وی گفت: هوشمند سازی از جمله مطالبی است که می تواند ما را در رسیدن به اهدافی که در تسهیلات دانشگاه ها داریم کمک کند، همچنین طبق فرمایش مقام معظم رهبری در بحث جوانی جمعیت که به آن تاکید دارند خوابگاه های متاهلی باید مورد توجه دانشگاه ها قرار گیرد، تجربه بدی در دانشگاه تهران داشتیم و این بود که ۳۰ درصد خوابگاه ها برای افرادی با سنوات آزاد بود، یعنی برخی دانشجویان کارشناسی بیش از ۱۵ ترم در خوابگاه های دانشگاه ها حضور داشتند؛ بنابراین باید به این مسائل رسیدگی شود.

منبع:فارس

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
پیشنهاد سردبیر
زندگی