ادعای رسانه عبری درباره حمله نظامی اسرائیل به عراق
به گزارش فراز، سایت عربی راشا تودی به نقل از این رسانه اسرائیلی نوشت که این نخستین بار است که عملیات پرتاب پهپاد از عراق منجر به کشته شدن شماری از نیروهای اسرائیلی می شود. به عنوان مقایسه، زمانی که شلیک موشک از یمن منجر به کشته شدن یک اسرائیلی شد، ارتش اسرائیل به بندر الحدیده یمن حمله کرد.
سایت وای نت از قول مقاماتی در اسرائیل اورده است: «در حال بررسی اقدام مناسب برای در عراق هستیم و کاری خواهیم کرد.» این مقامات افزودند: «روشن است که ایران در همه جبهه های ممکن فعال است و ما باید برای غافلگیری های بیشتر آماده باشیم.»
این در حالی است که ارتش اسرائیل روز گذشته(جمعه) اعلام کرد: در پی پرتاب پهپاد از عراق به شمال جولان اشغالی دو سرباز کشته و ۲۳ تن دیگر نیز زخمی شدند.
سخنگوی ارتش اسرائیل نیز به تایید این خبر اورد: یک پهپاد دیگر که به سمت همین منطقه شلیک شده بود، رهگیری شد و منهدم شد.
مقاومت اسلامی عراق نیز پیش از آن از حمله به سه هدف اسرائیلی خبر داده بود.
منبع:شفقنا
در گفتوگو با کورش احمدی، دیپلمات پیشین در سازمان ملل
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با کورش احمدی، دیپلمات پیشین در سازمان ملل
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: