يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰
کد خبر: ۸۲۵۹۹

واریز یک میلیون تومانی برای بازنشستگان/ مشمولان چه کسانی هستند؟

واریز یک میلیون تومانی برای بازنشستگان/ مشمولان چه کسانی هستند؟
رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: پرداخت یک میلیون تومان را ادامه می‌دهیم با اولویت کسانی که حقوق کمتری دریافت می‌کنند. ناگزیر باید قانون را اصلاح کنیم تا بتوانیم متناسب‌سازی را به نحوی که مورد مطالبه نمایندگان است اجرا کنیم. در سال آینده نیز مرحله دوم متناسب‌سازی را تلاش می‌کنیم تا اجرا کنیم.

 سیدحمید پورمحمدی در مجلس شورای اسلامی گفت: برای پرداخت پول گندم دو مسیر پیش روی داریم، اولین مسیر ارایه لایحه دو فوریتی و کسب اجازه برای پرداخت است و دیگری ارایه موضوع در نشست سران قوا است که ما مسیر مجلس را انتخاب کردیم و موضوع را در نشست فردای دولت مطرح می‌کنیم.

پورمحمدی گفت: موضوع دیگری که نمایندگان و موکلین آنها نسبت به آن نگران هستند پاداش پایان خدمت است، رقمی که قانون بودجه پیش بینی شده ۲۲ هزار میلیارد تومان است اما آنچه که ما باید پاداش بدهیم ۷۵ هزار میلیارد تومان می‌باشد. حکم قانون بودجه اعلام می‌کند که از اموال دریافت کنیم اما نمی‌توان بگوییم بیا به جای طلب شما ملک بدهیم. باید این موضوع را از مسیرهای موجود برطرف کنیم.

وی افزود: نمایندگان رجوع زیادی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دارند، در قانون برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولتی ۵۰ هزار میلیارد تومان است که شامل صندوق بازنشستگان کشوری، لشکری و فولاد می‌شود. حکم به گونه‌ای نوشته شده است که اگر بخواهیم دقیق اجرا شود قشری که حقوق کمتری دارند دچار آسیب می‌شوند و بالایی‌ها ممکن بیشتر دریافت کنند. دولت قبل چون امکان اجرایی نداشت، علی‌الحساب یک میلیون تومان پرداخت کرد، در حال حاضر باید این مسیر را ادامه دهیم و نمی‌توانیم پولی که پرداخت کرده‌ایم را پس بگیریم.

عضو کابینه دولت چهاردهم گفت: پرداخت یک میلیون تومان را ادامه می‌دهیم با اولویت کسانی که حقوق کمتری دریافت می‌کنند. ناگزیر باید قانون را اصلاح کنیم تا بتوانیم متناسب‌سازی را به نحوی که مورد مطالبه نمایندگان است اجرا کنیم. در سال آینده نیز مرحله دوم متناسب‌سازی را تلاش می‌کنیم تا اجرا کنیم.

پور محمدی عنوان کرد: موضوع دیگر در خصوص مستمری بگیران و تحت پوشش تامین اجتماعی حکم داده‌اید که از محل ۱۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به تامین اجتماعی یکی از بندهای بودجه را پرداخت کنیم، آنچه که پیشنهاد کرده‌اید، پرداخت اوراق، سهام و املاک است، تامین اجتماعی اعلام می‌کند برای اجرا دست کم اوراق به او پرداخت کنیم اما اوراق در قانون بودجه برای طرح‌های عمرانی است. باید اختیاری داده شود تا اوراق پرداخت به تامین اجتماعی مازاد بر بودجه محسوب شود.

رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: مطالبات دیگر نمایندگان مانند پرداخت پاداش بازنشستگان ۱۴۰۰ و مابه‌التفاوت آنها در این مدت پرداخت شده است، برای موارد مطرح شده نیز تلاش می‌کنیم تا در کمترین زمان دغدغه مردم را برطرف کنیم، باید رفتار ما در بودجه سال آینده منعکس شود.

منبع:خبرآنلاین

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی