يکشنبه ۰۲ آذر ۱۴۰۴ 23 November 2025
شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
کد خبر: ۸۲۷۱۸

آغاز احداث مجتمع آموزشی 12 کلاسه دارالفنون در شهرستان نهاوند توسط بانک پاسارگاد

آغاز احداث مجتمع آموزشی 12 کلاسه دارالفنون در شهرستان نهاوند توسط بانک پاسارگاد
طی مراسمی که با حضور دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد، شماری از مسئولان منطقه، جمعی از مدیران بانک و اهالی محلی برگزار شد، کلنگ احداث مجتمع آموزشی دارالفنون شهرستان نهاوند استان همدان بر زمین نشست.

به گزارش روابط‌عمومی بانک پاسارگاد،ساخت این مجتمع آموزشی 12 کلاسه با مساحت 2168 مترمربع در دو طبقه، پنجاه و ششمین پروژه مدرسه‌سازی بانک پاسارگاد در راستای تفکر متعالی این بانک در توسعه فضا‌های آموزشی کشور است.  لازم به ذکر است مدارس ساخته شده توسط بانک پاسارگاد در استان‌های کهکیلویه و بویر احمد، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، البرز، آذربایجان شرقی، خوزستان، لرستان، گلستان، خراسان جنوبی، قزوین، اردبیل، همدان، یزد و مازندران موجب گسترش امکانات و محیط‌های آموزشی در مناطق مختلف میهن عزیزمان شده است.


گفتنی است بانک‌پاسارگاد با توجه به اهمیت فراهم نمودن امکان دسترسی کودکان، نوجوانان و جوانان روستایی به امر آموزش، تلاش نموده است برنامه‌ جامعی برای ساخت مدرسه و کتابخانه در مناطق محروم کشور تنظیم و عملیاتی نماید. در این راستا علاوه بر ساخت مدارس، 22 کتابخانه نیز در مناطق مختلف کشور احداث نموده و در اختیار هموطنان فرهنگ دوست کشورمان قرار گرفته است.
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آسیب با دستگاه هویه به پابند الکترونیکی‌؛ رئیس‌جمهور سابق برزیل به دلیل احتمال فرار دستگیر شد

آتش‌سوزی جنگل‌های الیت چالوس؛ هواپیماهای آب‌پاش ترکیه ای وارد ایران شدند

سیدورف پیش از داربی به ایران می‌آید؟

تصویری هولناک از آلودگی شدید هوای تهران

بازار برنج و لبنیات؛ چرا ارز ترجیحی قیمت‌ها را کنترل نکرد؟

مردم منتظر یارانه‌های جدید باشند؟

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون: دوره من و امثال من گذشته

توضیحات خلبان سپاه درباره خاموش کردن آتش جنگل الیت چالوس

امکان وکالتی نمودن سپرده‌های بانک پاسارگاد برای ثبت‌نام در «طرح جدید عرضه خودروهای وارداتی»

اولین محموله بنزین سوپر در بورس انرژی معامله شد

این مدارس استان تهران، در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مجازی شدند

فروش نفت روسیه با تخفیف ۴۰ درصدی | زنگ خطری برای صنعت نفت ایران؟

انتقال ۲۱۱ زندانی افغانستانی از ‏زندان‌های ایران به افغانستان

طعنه پزشکیان به مدیرعامل بانک پاسارگاد ناشی از اطلاعات غلط بود؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی