يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
کد خبر: ۸۲۷۵۰

مدیرعامل سپاهان شبانه تغییر کرد!

مدیرعامل سپاهان شبانه تغییر کرد!
 باشگاه سپاهان در اقدامی ناگهانی دست به تغییر مدیرعامل خود زد.

این تغییر شبانه در حالی اتفاق افتاده که ساعاتی پیش مهدی آذربایجانی به همراه برخی دیگر از اعضای باشگاه  سپاهان  در جلسه‌ای با امام جمعه اصفهان شرکت کرده بود تا این جابجایی بیشتر تعجب‌برانگیز باشد.

مهدی آذربایجانی ۲۱ اردیبهشت ماه سال گذشته بود که از پست معاونت مالی شهرداری اهواز کناره‌گیری کرد و با نظر مثبت و پیگیری مستقیم محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل کارخانه، به عنوان مدیرعامل سپاهان و جانشین منوچهر نیکفر که چند ماه پیش تحت فشار جامعه هواداری از سمت خود استعفا داده بود، معرفی شد.

احمد یوسف‌زاده فردی است که تصمیم‌سازان باشگاه سپاهان به عنوان جانشین مهدی آذربایجانی در نظر گرفته‌اند. یوسف‌زاده پیش از این ریاست هیئت مدیره باشگاه سپاهان را بر عهده داشته و با سابقه ورزشی ۱۰ سال حضور در تیم هندبال سپاهان یکی از مدیران قدیمی این باشگاه اصفهانی به‌شمار می‌رود که طی سال‌های اخیر حضوری فعال در هیئت مدیره باشگاه سپاهان داشته است. آخرین پست یوسف‌زاده در کارخانه فولاد مبارکه، معاونت طرح و توسعه این شرکت بوده است.

تغییر آذربایجانی در حالی اتفاق افتاده که او طی ماه‌های اخیر تلاش زیادی برای تقویت تیم در دسترس مورایس داشت و سعی داشت ارتباطی مستقیم هم با جامعه هواداران فوتبال در اصفهان داشته باشد.


هنوز هیچ اظهارنظر دقیقی درباره دلیل جدایی ناگهانی و غیرمنتظره مهدی آذربایجانی انجام نشده است، اما به نظر می‌رسد این تغییر بزرگ و شبانه در باشگاه سپاهان به دلیل تغییرات کلان‌تر در سطح دولت و وزارت سمت به عنوان مدیرعامل جدید باشد.

مهدی آذربایجانی  قبل از مدیرعامل تیم سپاهان چندین سال معاون سابق مالی و اقتصادی شهرداری اهواز بوده است .

منبع:ورزش سه

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

ماکس وبر، ریشۀ «سرمایه‌داری» را در کدام مذهب پیدا کرد؟

گروسی: امروز خطر وقوع یک درگیری هسته‌ای بیشتر از گذشته است/ چین در حال تولید بیشتر سلاح هسته‌ای است

گسترش محدوده عملیاتی یمن معادلات امنیت دریای سرخ را تغییر می‌دهد

افغان‌ها نگذاشتند در تفاهم‌نامه کلمه‌ای از حقابه بیاید، سفیر خودمان هم می‌گفت امضا کنید!

کشف یک محموله دارو و واکسن قاچاق در مازندران

اجرای قطعه «پُرسون پُرسون»؛ بهترین خاطره سفیر کره جنوبی در ایران

شائبه‌ مهندسی انتخابات نظام پزشکی وجود دارد

خطای مرگبار هوش مصنوعی برای مردی که سرطان بدخیم داشت!

محمد مهاجری: پایداریچی‌ها به هر چیزی که شما فکر کنید گیر می‌دهند

رئیس پیشین موساد: دستیابی به آرشیو هسته‌ای ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دوران مسئولیت من بود | یک میز بالانس به ایران فروخته شد که در نهایت به انفجار در نطنز منجر شد

ویدیو؛ توصیه کارشناس برنامه سمت خدا به زنی که شوهرش او را طلاق داده

سخنگوی وزارت خارجه: بخش کنسولی سفارت ما در استرالیا هنوز فعال است

انصارالله یمن: انتقام سخت هنوز شروع نشده

پیشنهاد سردبیر
زندگی