يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ 27 July 2025
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
کد خبر: ۸۳۳۴۱

نامه مجدد رئیس‌جمهور به مجلس درباره حضور حسین‌زاده در دولت

نامه مجدد رئیس‌جمهور به مجلس درباره حضور حسین‌زاده در دولت
عضو هیات رئیسه مجلس از ارسال نامه رئیس‌جمهور به مجلس درباره حضور حسین زاده نماینده نقده و اشنویه در دولت خبر داد.

 
محمد رشیدی  اظهار کرد: با توجه به اینکه امروز درخواست مجدد استعفای آقای حسین‌زاده از نمایندگی مجلس اعلام وصول شد، این درخواست هفته آینده در مجلس مطرح می‌شود.
 
وی افزود: طبق آیین نامه داخلی مجلس یک هفته بعد از اعلام وصول تقاضای استعفا، موضوع در صحن علنی مطرح خواهد شد لذا احتمال زیاد تقاضای استعفای آقای حسین زاده یکشنبه ۶ آبان در مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد.
 
این عضو هیات رییسه مجلس در توضیح روند بررسی تقاضای استعفا گفت: بعد از دفاعیات آقای حسین زاده و اظهارات مخالفان استعفا، رای گیری از نمایندگان صورت می گیرد که در صورت موافقت مجلس با استعفا، ایشان امکان حضور در دولت و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور را دارد.
 
رشیدی همچنین گفت: رییس جمهور برای بار دوم در نامه‌ای به مجلس اعلام کرده که می‌خواهد آقای حسین‌زاده را به عنوان معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کند.
 
 رئیس‌جمهور پنجم شهریورماه با صدور حکمی عبدالکریم حسین‌زاده نماینده نقده و اشنویه در مجلس دوازدهم را به سمت معاون خود در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کرد.
 
استعفای حسین‌زاده از نمایندگی مجلس برای حضور در دولت چهاردهم در جلسه علنی ۲۵ شهریور اعلام وصول و در جلسه علنی ۴ مهر مطرح شد که نمایندگان با آن مخالفت کردند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

انتقاد رسایی از احتمال سفر معاون گروسی به تهران | قالیباف پاسخ داد

تازه‌ترین آمار از تعداد مصدومان و شهدای جنگ ۱۲ روزه

پایان حضور در اینتر؛ مقصد بعدی طارمی کی معلوم می‌شود؟

تسنیم: با تعطیلی چهارشنبه، مصرف آب تهران بیش از ۱۰ درصد کاهش یافت

ویتکاف: مذاکرات با ایران دوباره در مسیر درست خود قرار خواهد گرفت

قالیباف: استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن مجلس ممنوع است

واکنش رسانه‌های آمریکایی به ادعایی علیه حماس؛ اسرائیلی‌ها دروغ می‌گویند

قالیباف: اعطای مستمر و به موقع کالابرگ الکترونیک باید ادامه یابد

موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی

اوکراین مدعی نابودی سوخو۲۷ روسیه شد

علی‌اکبر ولایتی: طرح «دالان زنگزور» به معنای محاصره زمینی ایران است | سیاست پیشگیری فعال را اجرا کردیم

روزنامه اصولگرا: درباره پرونده تخلف بیرانوند ساده برخورد نکنید

دلیل برخورد سرد کیهان با خبر درگذشت احمد توکلی چه بود؟

خودکشی مرد ۳۰ ساله به خاطر عذاب وجدان بابت قتل پدر

پیشنهاد سردبیر
زندگی