يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
کد خبر: ۸۴۰۵۶

معاون سازمان بسیج: کار نیمه تمام باید تمام شود و اسرائیل از بین برود

معاون سازمان بسیج: کار نیمه تمام باید تمام شود و اسرائیل از بین برود
 حسین معروفی، معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی در نخستین همایش آماد و پشتیبانی بسیج، اظهار کرد: انقلاب اسلامی فخر انبیا و اولیا الهی است؛ نطفه‌ی این انقلاب در عاشوراست.

وی گفت: امام خمینی (ره) به فضل و هدایت الهی انقلاب کرد و ملت بزرگ ایران همراهی کردند و حکومت اسلامی تشکیل شد؛ امام راحل ما برای حفظ این نهضت و انقلاب که صاحب اصلی آن حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج) است، از بین انقلابیون سپاهی را تشکیل داد و مأموریت آن را حفظ ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی تعریف کرد.

سردار معروفی گفت: هرچه بیشتر می‌گذرد، بیشتر به عظمت فرامین و حرکت‌های عملی و مؤثر امام در جهان اسلام پی می‌بریم.

سردار معروفی در ادامه افزود: امروز عظمت تشکیل بسیج را با همه وجودمان حس می‌کنیم؛ امام عظیم‌الشأن ما بعد از تسخیر لانه جاسوسی، با زمان کمی بسیج را تشکیل دادند و امروز مفهوم بسیج در جهان اسلام کاملاً نمایان و ملموس است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی با مردم تعریف می‌شود، افزود: امام خمینی (ره) برای حفظ انقلاب و دستاوردهای آن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تشکیل دادند و امروز سپاه به دنبال پیش برندگی و پیش روندگی انقلاب اسلامی است.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین در ادامه عنوان کرد: کار نیمه تمام باید تمام شود؛ کار نیمه تمام، از بین رفتن اسرائیل است؛ ملت بزرگ ایران باید با استحکام، همراه سازی، وحدت و انسجام درونی، مأموریت‌ها را همراهی کنند.

وی افزود: بسیج یعنی مردم و وظیفه ما در بسیج، معطوف به تمام جامعه با نگاه عام است؛ بسیج در خدمات‌دهی خود، سیاسی، قومی و مذهبی عمل نمی‌کند بلکه بر اساس دین، انقلاب اسلامی و ولایت مسئولیت‌هایش را انجام می‌دهد.

وی بیان کرد: برگزاری کنگره‌های شهدا، در زمره بزرگ‌ترین تامین‌کننده‌های امنیت روانی جامعه هستند و باید با تمام وجود آن را انجام دهیم‌.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شعار «زن زندگی آزادی» را از ما دزدیدند

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

پیشنهاد سردبیر
زندگی