شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ 11 October 2025
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
کد خبر: ۸۴۳۶۴

ادعای زاکانی: مشتاق بودیم ون و اتوبوس‌ها در اختیار مردم قرار بگیرد، اما وزارت کشور به تعهد خود عمل نکرد

ادعای زاکانی: مشتاق بودیم ون و اتوبوس‌ها در اختیار مردم قرار بگیرد، اما وزارت کشور به تعهد خود عمل نکرد
شهردار تهران گفت: مشتاق بودیم ون و اتوبوس‌ها در اختیار مردم قرار بگیرد؛ اما وزارت کشور به تعهد خود عمل نکرد.

علیرضا زاکانی در پاسخ به طرح سوال دوم در شورای شهر از سوی تشکری هاشمی درباره ابهامات مربوط به واگذاری و بهره برداری از خودروهای تاکسی ون واگذار شده از سوی وزارت کشور، اظهار کرد: وزارت کشور در راستای تعهد به شهرها و کلانشهرها، قاعده‌ای را دنبال کرد تا بتواند از منابع خارجی و از طریق منابع در اختیار شهرداری‌ها، ون و اتوبوس در اختیار آنها قرار دهد و ما هم یکی از شهرداری‌هایی بودیم که مشتاق این اقدام بودیم.

وی ادامه داد: سهم اتوبوس ۹۰۰ دستگاه و سهم ون ۶۳۰ دستگاه بود و ما جزو شهرداری‌های خوش حسابی بودیم که ۳۰ درصد سهم خود را پرداخت کردیم و ۲۴۰ اتوبوس و ۲۵۲ ون تحویل ما شد، این درحالیست که وزارت کشور نتوانست به دلایلی به تعهدات خود عمل کند که دلایل آن نیز موجه بود. ما موضوع را به شدت پیگیری کردیم که این امکانات به شهر اضافه شود؛ اما چون وزارت کشور نتوانسته بود بخش ارزی خودروساز را تأمین کند عملاً نتوانست این دستگاه‌ها را تحویل بگیرد و این معطلی برای کل کشور بود.

زاکانی با اشاره به اینکه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران سه مکاتبه در سال ۱۴۰۱ و یک مکاتبه در سال ۱۴۰۲ انجام داد که یا پول بازگردانده شود و یا قدرالسهم ما تعیین تکلیف شود، گفت: پاسخ مکاتبات ما از سوی وزارت کشور داده شد اما مکرراً می‌گفتند که ملاک دستور العمل است و ما هم گفتیم که ۷۰ درصد باقی مانده را وزارت کشور باید بپردازد و ما مکاتبه جدید خود را ۱۵ مهرماه امسال انجام دادیم و درخواست تعیین تکلیف داشتیم.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سازمان حمایت: ایران‌خودرو اجازه افزایش قیمت ندارد

یک باخت دیگر برای تیم قلعه‌نویی؛ ایران از روسیه شکست خورد

افغانستان: پاکستان به قلمرو کابل تجاوز کرده

حماس: عقب‌نشینی ارتش اسرائیل را زیر نظر داریم

وقوع ۷ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت

پوتین: نسل جدید تسلیحات مسکو در راه است؛ به زودی اعلام رسمی می‌شود

اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی

وزیر ارتباطات: تامین باتری، جایگزین قطعی‌های مکرر برق نیست

اکسیوس: ترامپ قصد دارد نشستی با رهبران جهان درباره‌ غزه برگزار کند

برخی برای عادی‌سازی بی‌حجابی در جامعه تلاش می‌کنند | رضاخان نتوانست، محمدرضا پهلوی نیز نتوانست و شما هم نخواهید توانست

تروئیکای اروپایی: آماده ازسرگیری مذاکرات با ایران هستیم

توضیح مهم رییس کمیسیون امنیت ملی درباره قانون تشدید مجازات جاسوسی

پیش‌فروش سکه به تنظیم بازار طلا و سکه کمک می‌کند؟

کیم: کره‌شمالی بهترین بهشت سوسیالیستی جهان خواهد شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی