دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ 18 August 2025
شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷
کد خبر: ۸۶۰۴۶

ادعای کاخ سفید: برای جلوگیری از قدرت گرفتن داعش، در سوریه می‌مانیم

ادعای کاخ سفید: برای جلوگیری از قدرت گرفتن داعش، در سوریه می‌مانیم
 شان ساوت، سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید در توجیه ادامه حضور نظامیان اشغالگر این کشور در سوریه، داعش را بهانه آورد.

سخنگوی کاخ سفید در توجیه حضور اشغالگرانه ارتش آمریکا در سوریه، مدعی شد: ادامه حضور ارتش آمریکا در سوریه برای تضمین این است که داعش بار دیگر در سوریه به قدرت نرسد.

او همچنین گفت که آمریکا تحولات سوریه را تحت نظر دارد و در این باره با کشورهای منطقه در ارتباط است به دفاع از نظامیان خود در سوریه ادامه می‌دهد.

سخنگوی کاخ سفید بدون اشاره به درج گروهک هیئه تحریرالشام در لیست تروریستی  سازمان ملل، مدعی شد: مخالفت بشار اسد برای ورود به روند سیاسی و اعتمادش به ایران و روسیه، عامل به وجود آمدن شرایط فعلی است.

شان ساوت سپس از طرفین درگیر در سوریه خواست تا تنش را کاهش داده و غیرنظامیان و اقلیت‌های دینی و مذهبی را هدف قرار ندهند و برای پایان جنگ داخلی، اقدام جدی در پیش بگیرند.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی