۱۹ شهريور ۱۴۰۵ ۰۱:۲۹
دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
کد خبر: ۸۷۷۵۵

سردار سلامی: دشمن فرسوده است و نمی‌داند چه می‌کند

سردار سلامی: دشمن فرسوده است و نمی‌داند چه می‌کند
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه حزب‌الله اراده‌اش را به اسرائیل تحمیل کرد، گفت: دشمن فرسوده است و نمی‌داند چه می‌کند؛ دشمن دیگر جایی برای فرار ندارد و امروز جبهه مقاومت در اوج قدرت است.

 

به گزارش فراز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در اجلاسیه پنجمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: بسیار خوشحالم که در پنجمین سالگرد یک قهرمان در تاریخ ایران در میان مردمی شریف، نجیب، با استقامت، صبور، صاحبان قلب‌های رئوف، صاحبان عاطفه‌های سرشار، مهربان، وفادار و پایدار در مصیبت‌ها، مردم استان کرمان حضور یافتیم.

وی با بیان اینکه هرگز صحنه‌های سال ۹۷ در شهر کرمان را فراموش نمی‌کنم، گفت: جماعتی که از خود جدا شده بودند و همه چشم‌ها، چشمه اشک بود و از چشم‌ها باران می‌بارید؛ حرارت وجود مردم را به فرمانده رشیدشان با تمام وجود حس می‌کردم و فکر نمی‌کنم با صحنه‌ای چنین دل‌انگیز و در عین حال غم‌انگیز رو به رو شوم.

سلامی با بیان اینکه این مردم برای ما بسیار مقدس و محترم هستند، تصریح کرد: ان روز در مراسم تشییع وقتی رو‌به‌روی پیکر حاج قاسم در جایگاه قرار گرفتم این جمعیت انتها نداشت و مثل دریا موج می‌زد و به عینه دلدادگی مردم را دیدم؛ این صحنه‌ها شاید دیگر تکرار نشود و از آن سال، مردم این استان میزان مردمانی از سردار دنیا و ایران هستند که برای تجدید بیعت می‌آیند.


وی با بیان اینکه حاج قاسم تاریخ را برای دهه‌ها سا‌خت، ادامه داد: سرما، گرما و هیچ چیزی این مردم را از قهرمان ایران جدا نمی‌کند و با وجود انفجار سال گذشته، اما مردم مصمم‌تر در سالگرد حاج قاسم حضور یافتند تا نشان دهند که عزتی که خداوند به کسی اعطا می‌کند سلب شدنی نیست.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه با هیچ واژه‌ای نمی‌توان حاج قاسم را توصیف کرد، گفت: حاج قاسم از دیده شدن متنفر بود و برای خدا زندگی می‌کرد و مجاهدت می‌کرد؛ او برای خدا مسلمان را نجات می‌داد و هرگز دنبال اجری نبود و خود را مدیون کسی نمی‌دانست و همه نزد او بزرگ و محترم بودند و اجازه نمی‌داد ذره‌ای مال مردم جا به جا شود.

سلامی با بیان اینکه حاج قاسم انسانی کامل بود، ادامه داد: حاج قاسم برای خانواده شهدا می‌مرد و هرگز تکبر نمی‌کرد و از هیچ ماموریتی کوتاهی نمی‌کرد و در برهه‌ای که دشمنان به دنبال نابودی مسلمانان بودند شهید سلیمانی وارد میدان شد و تمام توطئه‌ها را خنثی کرد.

وی با بیان اینکه دشمنان خواب‌های آشفته‌ای برای مسلمانان دیده بودند، گفت: حاج قاسم مامور شد تا جلوی دشمنان را بگیرد؛ آنچه که سردار را بزرگ کرد این بود که اجازه نداد این تصویر برای مسلمانان در ذهن مستکباران جامه عمل بپوشد.

سلامی با بیان اینکه در افغانستان در شب تاریک با بالگرد مسیر را طی کرد تا خود را به مردم مظلوم برساند، گفت: به دشمن رسید و آنها را فراری داد و مسلمان را نجات داد و خود عزیز مظلومان شد. حاج قاسم از هیچ ماموریتی کوتاهی نمی‌کرد؛ سردار سلیمانی ساعت‌ها خطر را می‌پذیرفت که به داد مردم مظلوم برسد.

وی با بیان اینکه حزب‌الله اراده‌اش را به اسرائیل تحمیل کرد، گفت: دشمن فرسوده است و نمی‌داند چه می‌کند؛ دشمن دیگر جایی برای فرار ندارد و امروز جبهه مقاومت در اوج قدرت است، اما دشمنان منفور شده‌اند و مضطرب شده‌اند و این داستان ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
عملکرد بانک رفاه کارگران در حوزه حاکمیت شرکتی شایسته قدردانی است
بانک رفاه کارگران اقدامات ارزشمندی برای کارگران و بازنشستگان انجام داده است
قدردانی مدیرعامل بانک اقتصادنوین از همکاری قوه قضاییه و قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران برای کمک به استیفای حقوق بانک
خسارت واقعی سیل مازندران چقدر است؟! جبران خسارت مردم چگونه انجام می‌شود؟!
حمایت بانک تجارت از طرح‌های زیرساختی، انرژی‌های تجدید پذیر و زنجیره تأمین پروژه‌های استانی
تحول دیجیتال سایپا وارد مرحله جدید شد/ توسعه SAP در زنجیره تأمین
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
بانک گردشگری به سمت مدیریت اکوسیستم مالی حرکت می‌کند
سطح یک نسبت توانگری مالی
بازگشت واحد پلی‌اتیلن سنگین ۲ پتروشیمی جم به مدار تولید؛ ثبت ۱۰۵ درصد ظرفیت اسمی پس از چند ماه توقف
مالیبل‌سایپا به دانش فنی تولید پوشان پایه آب دست یافت
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
مهسا بهشتی: طرح حمایت بانک اقتصادنوین از ورزشکاران، فاصله میان «می‌توانم» و «نمی‌توانم» است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام: بانک اقتصادنوین مسیر درستی را انتخاب کرده است
عضو کمیسیون اقتصادی: بانک اقتصادنوین، حرمت اولین بودن را نگه داشت
مدیرعامل: «اعتماد» مهمترین سرمایه بانک اقتصادنوین است
جهش درآمد بانک تجارت با ورود به بانکداری مدرن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
قدردانی مدیرعامل بانک اقتصادنوین از همکاری قوه قضاییه و قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران برای کمک به استیفای حقوق بانک
بانک رفاه کارگران اقدامات ارزشمندی برای کارگران و بازنشستگان انجام داده است
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
عملکرد بانک رفاه کارگران در حوزه حاکمیت شرکتی شایسته قدردانی است
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
سطح یک نسبت توانگری مالی
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
پیشنهاد سردبیر
زندگی