يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۳۰
کد خبر: ۸۸۲۳۹

حضور مؤثر بانک صادرات ایران در همایش و نمایشگاه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت یازدهم/«سپینو»، میهمان ویژه همایش

​بانک صادرات ایران با ارائه نسخه جدید «سپینو» در یازدهمین همایش و نمایشگاه سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت «زیست‌بوم بانکداری هوشمند: حکمرانی دیجیتال و نظارت فناورانه» حضور دارد.
 
 

​بانک صادرات ایران با ارائه نسخه جدید «سپینو» در یازدهمین همایش و نمایشگاه سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت «زیست‌بوم بانکداری هوشمند: حکمرانی دیجیتال و نظارت فناورانه» حضور دارد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، علاوه بر ارائه و معرفی محصولات نوینی همچون «چکنو» و «ست» در دوره‌های قبلی همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت، بانک صادرات ایران در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت زیست‌بوم بانکداری هوشمند، حکمرانی دیجیتال و نظارت فناورانه، محصول راهبردی سپینو را به عنوان اپلیکیشن بانکداری دیجیتال خود در این نمایشگاه، عرضه و ظرفیت‌ها و قابلیت‌های نوین خود در پشتیبانی و حمایت از صنعت، نظام بانکداری نوین و همراستایی با استمرار تولید و توسعه اشتغال را ارائه خواهد کرد.

همچنین در این همایش، محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست تحلیلی «توثیق الکترونیکی دارایی‌ها» که با حضور کوروش پرویزیان، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی؛ ابوالفضل نجارزاده، مدیرعامل بانک ملی ایران؛ آیت‌اله ابراهیمی، مدیرعامل بانک سپه؛ فرید موسوی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس؛ حامد قنادپور، عضو هیأت‌علمی دانشگاه تهران و محمد جلال، صاحب‌نظر حوزه پولی و بانکی روز دوشنبه 5 آذرماه در سالن سعدی، طبقه b2 و از ساعت 16:30 تا 18 برگزار می‌شود، در کنار صاحب‌نظران و مدیران ارشد اقتصادی به ارائه نظرات خود می‌پردازد.

غرفه بانک صادرات ایران در روزهای ۵ و ۶ آذرماه در محل مرکز همایش‌های برج میلاد میزبان فعالان و علاقه‌مندان فناوری‌های نوین بانکی است.

گفتنی است، سامانه ست (توثیق الکترونیک دارایی) بانک صادرات ایران در جشنواره دکتر نوربخش، دهمین نمایشگاه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت پژوهشکده پولی و بانکی در سال گذشته رتبه اول محصولات نوین را کسب کرد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی