۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۲:۳۷
دوشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۸۸۹۴۷
انتقاد روزنامه اصولگرا از نماینده تندرو و پایداریچی:

مملکت این همه مشکل دارد و شما به کارهای فرعی و حاشیه‌ای مشغولید

مملکت این همه مشکل دارد و شما به کارهای فرعی و حاشیه‌ای مشغولید
کامران غضنفری، نماینده تهران، در تجمعی که با عنوان «تجمع قانونی و شرعی امت حزب‌ا...» در میدان پاستور برگزار شد، به شدت از محمد جواد ظریف و عملکرد او انتقاد کرد و خواستار عزل و محاکمه وی شد.

 ​​​​در این تجمع   شعارهایی همچون «مرگ بر نفوذی» سر داده شد. شرکت‌کنندگان در تجمع با سر دادن شعارهایی مانند «مرگ بر نفوذی»، «ظریف باید محاکمه شود»، و «نه به سازش» اعتراض خود را نسبت به عملکرد تیم سیاست خارجی در دولت‌های گذشته اعلام کردند. همچنین، مطالبه اصلی آنان بررسی دقیق پرونده عملکرد افرادی بود که به گفته آنان در «نفوذ و خسارت به کشور» نقش داشته‌اند.

روزنامه خراسان نوشت:نخستین پرسش اساسی درباره این تجمع، مشروعیت قانونی آن است. برگزاری تجمعات بدون اخذ مجوز قانونی، ضمن افزایش ریسک‌های امنیتی، بستری مناسب برای سوءاستفاده‌های سیاسی فراهم می‌سازد. سوال اساسی این جاست که چگونه گروهی که خود را مدافع قانون و منافع ملی می‌دانند، با نقض آشکار قوانین، مطالبه‌ای قانونی را مطرح می‌کنند؟

این تناقض نشان‌دهنده بحران در رویکردهای اجرایی و سیاست‌گذاری معترضان است که به جای تاکید بر راهکارهای قانونی، به روش‌هایی متوسل می‌شوند که مشروعیت حرکت اعتراضی را زیر سوال می‌برد. در چنین شرایطی، این تجمعات نه تنها به اصلاح وضعیت کمک نمی‌کنند، بلکه با دامن زدن به فضای رادیکال و تقابلی، جامعه را به سوی دوقطبی شدن سوق داده و فرصت گفت‌وگوهای سازنده را از بین می‌برند. ضروری است که تمامی جریان‌های سیاسی و مدنی درک صحیحی از جایگاه قانونی و راهکارهای مشروع داشته باشند تا بتوانند با رویکردی هدفمند، تغییرات واقعی را رقم بزنند.


فضای سیاسی کشور، بیش از هر زمان دیگری نیازمند نقدهای عمیق و مبتنی بر داده‌های واقعی است که بتواند راهکارهای عملی برای خروج از بحران‌ها ارائه دهد. با این حال، تجمعات شعارمحور و رادیکال، عملاً امکان طرح انتقادهای کارشناسانه را از بین برده و به بیراهه‌ای از هیجانات مقطعی و واکنش‌های احساسی می‌کشاند. در چنین شرایطی، نه تنها دولت با توجیه ناکارآمدی خود مواجه نخواهد شد، بلکه با بهره‌برداری از فضای متشنج، مطالبات واقعی را به حاشیه می‌راند. از این رو، نقد سازنده باید در بستری قانونی، هدفمند و بر مبنای منطق و استدلال علمی شکل بگیرد تا بتواند جایگاه خود را به عنوان یک نیروی اصلاح‌گر تثبیت کند. اتخاذ رویکردهای هیجانی و رفتارهای خارج از چارچوب‌های قانونی، نه تنها مسیر اصلاحات را سد می‌کند، بلکه در بلندمدت اعتبار جریان‌های مطالبه‌گر را نیز به شدت مخدوش می‌سازد.

از سوی دیگر، جای تأمل دارد که چرا برخی جریان‌های سیاسی به جای تمرکز بر مسائل راهبردی و اولویت‌دار کشور، نظیر ناترازی انرژی که تهدیدی بالقوه برای امنیت اقتصادی است، فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌های فزاینده دولت جدید آمریکا که مستلزم راهبردهای متقابل هوشمندانه است، نوسانات ارزی که مستقیماً بر معیشت مردم اثرگذار است و آسیب‌های اجتماعی که می‌تواند ساختارهای اجتماعی را متزلزل کند، همواره به موضوعاتی می‌پردازند که ارتباط معناداری با حل بحران‌های اساسی کشور ندارد.


این غفلت آشکار از اولویت‌های واقعی، نه تنها از توان و ظرفیت سیاست‌گذاری در حوزه‌های کلیدی می‌کاهد، بلکه با سوق دادن افکار عمومی به سوی مسائل حاشیه‌ای، فرصت تصمیم‌گیری‌های کلان و بنیادین را از میان می‌برد و زمینه‌ساز شکاف‌های اجتماعی و بی‌اعتمادی عمومی نسبت به کارآمدی سیاست‌های ملی می‌شود.


افزایش تجمعات بدون دستاورد مشخص و قابل اجرا، تبعات اجتماعی و حتی اقتصادی نامطلوبی برای کشور به همراه دارد. ایجاد جو بی‌اعتمادی در میان مردم، کاهش سرمایه اجتماعی و افزایش شکاف‌های سیاسی و اجتماعی از جمله پیامدهای این گونه رفتارهای غیرمسئولانه است. به علاوه، تکرار چنین تجمعاتی می‌تواند بستر لازم برای برخی جریان‌های افراطی را فراهم سازد که نتیجه‌ای جز تشدید بحران‌ها ندارد. 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
پیشنهاد سردبیر
زندگی