يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۸۹۱۴۵

آزادی شمار دیگری از اسرای فلسطینی در میان استقبال پرشور مردم

آزادی شمار دیگری از اسرای فلسطینی در میان استقبال پرشور مردم
شمار دیگری از اسرای فلسطینی امروز شنبه در قالب چهارمین مرحله از تبادل اسیران با رژیم صهیونیستی از زندان های این رژیم آزاد شده و مورد استقبال گسترده فلسطینیان در کرانه باختری رود اردن قرار گرفتند.

به گزارش فراز؛ در چارچوب چهارمین مرحله تبادل اسرا، اندکی پیش تعدادی از اسرای فلسطینی از زندان «عوفر» رژیم صهیونیستی آزاد شدند.

اتوبوس های حامل اسرای فلسطینی آزاد شده از زندان عوفر وارد شهرک بیتونیا در شهر رام الله واقع در کرانه باختری شدند و مورد استقبال قرار گرفتند.

ویدیوهای منتشر شده استقبال گسترده فلسطینیان از اسرا در شهرک بیتونیا را به تصویر کشیدند.

دفتر اطلاع‌رسانی امور اسرای فلسطینی جمعه شب اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در چهارمین مرحله تبادل در چارچوب توافق آتش بس با حماس، ۱۸۳ اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد.

براساس برخی گزارش ها، ۱۱۰ نفر از این اسرای فلسطینی به نوار غزه منتقل خواهند شد.

گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس ساعاتی پیش دو اسیر صهیونیست به نام های «عوفر کالدرون» و «یاردن بیباس» را در چارچوب چهارمین مرحله از تبادل اسیران در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه تحویل نمایندگان سازمان بین المللی صلیب سرخ داد.

این گردانها اندکی بعد سومین اسیر صهیونیست به نام «کیت سیگال» را به نمایندگان سازمان بین المللی صلیب سرخ در بندر شهر غزه تحویل داد.

دفتر اطلاع‌رسانی امور اسرای فلسطینی هم جمعه شب اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در چهارمین مرحله تبادل اسرا در چارچوب توافق آتش بس با جنبش حماس، ۱۸۳ اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد.

سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان و اختلافات داخلی میان صهیونیست‌ها و وزرای کابینه این رژیم، آتش‌بس در نوار غزه از ظهر یکشنبه ۳۰ دی ماه، وارد فاز اجرایی شد.

در اولین مرحله از تبادل اسرا، سه اسیر زن صهیونیست در برابر ۹۰ فلسطینی، در مرحله دوم نیز چهار اسیر صهیونیست با ۲۰۰ نفر و مرحله سوم سه اسیر صهیونیست در برابر ۱۱۰ فلسطینی آزاد شدند.

رژیم صهیونیستی درپی نرسیدن به اهداف اصلی خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از طریق جنگ، تن به توافق آتش بس داد.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی