يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ 17 August 2025
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱
کد خبر: ۸۹۴۶۳

واژگونی مرگبار اتوبوس تیم واترپلوی دختران

واژگونی مرگبار اتوبوس تیم واترپلوی دختران
 رییس اداره ورزش و جوانان دلیجان با اشاره به مصدومیت ۱۲ نفر از اعضای تیم واترپلوی دختران ارومیه در حادثه واژگونی اتوبوس در محور دلیجان به اصفهان گفت: پنج نفر از این مصدومان مرخص شدند.

 
سیدهادی حسینی شامگاه جمعه در گفت‌و‌گویی افزود: ۲ نفر از مصدومان در لحظات اولیه حادثه به اراک منتقل شدند که در این حادثه دچار شکستگی مهره گردن شدند.
 
وی ادامه داد: ۲ نفر دیگر نیز پس از جراحی در ناحیه پا در بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان بستری هستند.
 
فرماندار دلیجان نیز با اشاره به حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس در ساعت ۹:۳۰ دقیقه صبح جمعه در محور دلیجان به اصفهان گفت: ۱۴ نفر اعضای تیم واترپلو دختران ارومیه جزو ۲۶ مسافر این اتوبوس بودند.
 
ابوالفضل قاسمی افزود: این حادثه در محور دلیجان به اصفهان و در پنج کیلومتری روستای رباط ترک رخ داد.
 
فرماندار دلیجان علت این سانحه را تخطی راننده از سرعت مطمئنه بیان کرد و افزود: ۲ مسافر مرد (غیر از تیم واترپلو) که پشت سر راننده نشسته بودند در این حادثه جان باختند.
 
قاسمی ادامه داد: این حادثه ۱۷ مصدوم سرپایی داشت که سه نفر از آنها به اراک اعزام شدند و هم اکنون ۲ مصدوم جراحی شده و ۲ مصدوم در بخش اورژانس بیمارستان امام صادق (ع) بستری هستند و بقیه مصدومان نیز از بیمارستان مرخص شدند.
 
وی اضافه کرد: خانه معلم دلیجان برای اسکان مسافران این اتوبوس تجهیز شده است.
 
فرماندار دلیجان با تقدیر از راهداری، هلال احمر، شبکه بهداشت و درمان دلیجان برای حضور به موقع و تلاش برای نجات جان مسافران گفت: از مسئولان درخواست داریم که عملیات اجرای روکش آسفالت و حاشیه محور دلیجان به قم و دلیجان به اصفهان تسریع شود.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی