جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
کد خبر: ۸۹۶۹۸

برخورد ۲ هواپیما در آمریکا یک کشته بر جا گذاشت

برخورد ۲ هواپیما در آمریکا یک کشته بر جا گذاشت
 برخورد دو هواپیمای جت در باند فرودگاه شهر اسکاتس‌دیل (Scottsdale) در ایالت آریزونا آمریکا یک کشته و چهار مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش شبکه ای بی سی نیوز، در جریان این حادثه که حدود ساعت ۲ و ۳۰ دقیقه بعدازظهر دوشنبه (به وقت محلی) رخ داد، یک هواپیمای جت کوچک که از مبدأ شهر آستین در ایالت تگزاس عازم شهر اسکاتس‌دیل شده بود، هنگام نشستن بر روی باند فرودگاه، از مسیر باند فرود منحرف شد و با یک هواپیمای جت بزرگ‌تر برخورد کرد.

بر اساس ویدئوی نظارتی که صحنه برخورد این دو هواپیمای جت را ثبت کرده است، دماغه یکی از آنها قبل از برخورد با هواپیمای دیگر بر روی آسفالت لغزیده است اما تحقیقات در مورد علت وقوع این حادثه همچنان ادامه دارد.

 گارد ساحلی ایالات متحده بامداد شنبه در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه امدادگران موفق به پیدا کردن بقایای هواپیمای مسافربری پرواز ۴۴۵ شرکت برینگ ایر آمریکا که پیشتر از صحنه رادار محو شده بود، شده‌اند اعلام کرد: همه سرنشینان این هواپیما بر اثر سقوط جان خود را از دست داده‌اند.

در بیانیه گارد ساحلی ایالات متحده آمده است: امدادگران، هواپیمای مفقود شده را روی یخ‌های دریای نورتون ساوند، تقریباً در ۵۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر «نوم» پیدا کردند.

مایک سالرنو یکی از اعضای گروه جست وجو و نجات در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به پیدا شدن بقایای این هواپیما در محل سقوط آن، اظهار کرد: معلوم بود هیچ بازمانده‌ای در این حادثه وجود ندارد.

به نوشته تارنمای خبری بی ان او، پرواز ۴۴۵ شرکت برینگ ایر، یک هواپیمای سسنا ۲۰۸B کوچک بود که حامل ۱۰ سرنشین شامل یک خلبان و ۹ مسافر بود و آخرین بار در ساعت ۳ و ۱۶ دقیقه بعدازظهر پنجشنبه (به وقت محلی) دیده شده و بعد از آن از صحنه رادار محو شده بود.

علت سقوط این هواپیما که از شهر اونالاکیت (Unalakleet) به سمت نوم (Nome) در حال پرواز بود، همچنان در دست بررسی است.

این حادثه مرگبارترین فاجعه هوایی آلاسکا از سال ۲۰۱۳ به شمار می‌رود. همچنین، این سومین فاجعه مرگبار هوایی در ایالات متحده در کمتر از دو هفته است.

در ۲۹ ژانویه (۱۰ بهمن)، برخورد بین یک هواپیمای مسافربری آمریکایی و یک بالگرد بلک هاوک منجر به مرگ ۶۷ نفر شد. دو روز بعد، یک جت مدواک در فیلادلفیا سقوط کرد و هر ۶ سرنشین آن جان باختند.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مبینا نعمت‌زاده قهرمان زیر ۲۱ سال جهان شد

امام جمعه قم: زیبنده نظام اسلامی نیست که مظاهر ناهنجاری در منظر عمومی توسعه یابد

مدارس ابتدایی استان تهران غیرحضوری شد

داربی ۱۰۶ پایتخت پر سروصدا و بدون گل به پایان رسید!

پزشک معالج: «رضا امیرخانی» خونریزی داخلی ندارد

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پیشنهاد سردبیر
زندگی