چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ 08 October 2025
شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
کد خبر: ۸۹۸۹۲

قیمت جدید سیب‌زمینی رسما اعلام شد

قیمت جدید سیب‌زمینی رسما اعلام شد
معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از واردات و عرضه مستقیم سیب‌زمینی برای تنظیم بازار خبر داد و تأکید کرد که این محصولات با قیمت مصوب ٢٩ هزار و ٥٠٠ تومان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

 مرتضی معتمد، معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، اعلام کرد: برای تأمین تقاضای بازار، علاوه بر محصول داخلی، بخشی از سیب‌زمینی مورد نیاز را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی وارد کرده‌ایم. این محصول مستقیماً از طریق غرفه‌های میادین میوه و تره‌بار با قیمت مصوب  ٢٩ هزار و ٥٠٠ تومان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

 وی افزود: بخش مازاد این سیب‌زمینی‌ها ذخیره‌سازی شده و در بسته‌بندی‌های ۳ و ۵ کیلویی آماده عرضه از طریق غرف موقت و وانت‌های سیار در محلات پررفت‌وآمد تهران و کلان‌شهرها خواهد شد. این وانت‌ها که دارای بنر تنظیم بازار هستند، بدون هیچ محدودیتی در خدمت مردم خواهند بود.

معتمد تأکید کرد: تمامی محصولات عرضه‌شده از کیفیت بالایی برخوردار بوده، سورت و تمیز شده‌اند. این طرح تا زمانی که بازار از قیمت مصوب تبعیت کند، ادامه خواهد داشت.

بنا به اعلام پات وی همچنین از واردات محموله‌های جدید سیب‌زمینی از کشور پاکستان و همسایگان خبر داد و گفت: امروز، جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳، هم‌زمان با میلاد امام زمان (ع)، محموله‌های جدید در حال تخلیه و توزیع عمده در میادین میوه و تره‌بار هستند. بخشی از این محصولات بسته‌بندی شده و در غرف موقت در شهر تهران و سایر کلان‌شهرها عرضه خواهد شد.

به گفته معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، شهروندان می‌توانند،میزان مورد نیاز خود را از غرفه‌های میادین و غرف موقت تعاون روستایی تأمین کنند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

جنگ زرگری برای شانه خالی کردن از مسئولیت کرسنت

برنده نوبل شیمی ۲۰۲۵، تابعیت عربستان سعودی دارد

برنده جایزه نوبل که دنیا دنبالش می‌گشت!

دو کلمه حرف حساب | اسرائیل هم از خودشونه!

سندرومی به نام «موی انیشتین» | ژن‌های مسئول موهای شانه‌گریز کدامند؟

استاد فیزیک دانشگاه: اگر سراغ اسنپ نروم، پای زندگی‌ام لنگ می‌زند

پرتره مرموز و مبهم ولادیمیر پوتین | از زندگی با موش‌ها تا جاسوسی در آلمان شرقی +تصاویر

ظریف: ما در دو گذشته زندانی هستیم؛ در این دو زندان یا در خیال زندگی می‌کنیم یا ناامیدی | می‌شود هم آمریکا را شکست داد و هم در داخل آمریکا کار کرد؛ به شرطی که خودمان را باور کنیم | ما همه چیز را باور داریم غیر از دیپلماسی

مشاور سیاسی پزشکیان: برجام بدون تردید یکی از پیوندهای مهم ایران با ساختارهای نظام بین‌الملل بود

حماس: ذهنیت سران تل‌آویو، فاشیستی است

حماس از تبادل فهرست اسرا خبر داد | در شرم‌الشیخ چه می‌گذرد؟

مقام روس: تامین موشک «تام‌هاوک» برای اوکراین را با آمریکا تلافی می‌کنیم

بارورسازی ابرها در حوضه دریاچه ارومیه در اولویت اجرا قرار گرفت

۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ معلول جسمی نمی‌توانند وارد مدارس عادی شوند

پیشنهاد سردبیر
زندگی