به گزارش فراز، در ادامه این مطلب آمده: نخستین مورد روز پنجشنبه رخ داد، زمانی که مقامات لبنانی به ایران اطلاع دادند که پرواز به مقصد بیروت نباید انجام شود.
این منبع گفت: «از طریق آمریکاییها، اسرائیل به دولت لبنان اطلاع داد که در صورت فرود هواپیمای ایرانی در لبنان، فرودگاه را هدف قرار خواهد داد.»
وی افزود: «طرف آمریکایی به طرف لبنانی گفت که اسرائیل تهدید خود را جدی میگیرد.»
بر اساس گفته این منبع، پس از مشورت با نخستوزیر و رئیسجمهور، وزارت امور عمومی و حملونقل لبنان اجازه فرود این پرواز را رد کرد.
این پیام پیش از آنکه پرواز انجام شود، به ایران منتقل شد.
روز جمعه، یک پرواز دیگر نیز از پرواز از ایران به لبنان منع شد که این اقدام موجب اعتراض حامیان گروه حزبالله، در لبنان شد. آنها در واکنش، جاده منتهی به تنها فرودگاه بینالمللی کشور را مسدود کردند.
نخستوزیر لبنان، نواف سلام، روز شنبه گفت: «امنیت فرودگاه بیروت بر هر ملاحظه دیگری اولویت دارد.»
وی تأکید کرد: «ایمنی مسافران و همچنین امنیت شهروندان لبنانی مسائلی هستند که در مورد آنها هیچ مصالحهای نخواهیم کرد.»
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
بازداشت یک ایرانی به جرم حمل ۲۳ میلیون دلار کوکایین
پیام افشار دوست در پایان نامه: فصل سوم، قسمت اول
جشنی برای کودکان کار
جزیره به روایت یکی از قدیمیترین ساکنانش