يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۹۰۴۳۹
فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

انتظار ما از دستگاه امنیتی این است که با جریاناتی که مخل اقتصاد کشور هستند، هم تراز‌نفوذ برخورد کند

انتظار ما از دستگاه امنیتی این است که با جریاناتی که مخل اقتصاد کشور هستند، هم تراز‌نفوذ برخورد کند
یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید که انتظار ما از دستگاه امنیتی این است که جریانات مخل اقتصاد کشور هستند را هم تراز نفوذ برخورد کند. البته باید بیشتر مراقب باشیم، ترور‌هایی که صورت گرفت، مستلزم این است که وزارت اطلاعات به به روز‌ترین تجهیزات، مسلح شود.  
فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، درباره‌ی فعالیت‌های پیچیده وزارت اطلاعات  گفت:  دنیای امروز دنیای جنگ اطلاعات است. کشور‌هایی در این رقابت نابرابر می‌توانند موفق شوند که توجه ویژه‌ای به سازمان‌های امنیتی خودشان داشته باشند. شما می‌بینید که در طول چند سال گذشته با توجه به فراز و نشیب‌هایی که بعد از جنگ داشتیم، یک جریاناتی در خارج از کشور به شدت دنبال ایجاد مشکل برای جمهوری اسلامی بودند. از طرفی هم کشور به دنبال استقلال و توجه به مسائل اقتصادی و دفاعی کشور بود. هرچقدر کشور در این سمت پیشرفت کرد، دشمنان با ابزار‌های جدیدتری به جنگ آمدند و امروزه بیش از 300 رسانه و بنگاه‌های خبری که مستقیماً توسط سرویس‌های خارجی تغذیه می‌شوند، برعلیه ایران فعالیت دارند. در اینجا کار وزارت اطلاعات سنگین است.

وی درباره‌ی لزوم توجه به فعالیت‌های ضد امنیت اقتصادی توسط وزارت اطلاعات بیان کرد: وزارت اطلاعات هم باید دفاعی و هم عملیاتی فعالیت کند. در این بین ما توفیقات بسیاری نیز از وزارت اطلاعات دیده‌ایم. اگر قدرت وزارت اطلاعات نبود، از ایران به عنوان یک کشور قدرت نام برده نمی‌شد. ایران جز امن‌ترین کشور‌ها دنیاست. انتظار ما از دستگاه امنیتی این است که جریانات مخل اقتصاد کشور هستند را هم تراز نفوذ برخورد کند. البته باید بیشتر مراقب باشیم، ترور‌هایی که صورت گرفت، مستلزم این است که وزارت اطلاعات به به روز‌ترین تجهیزات، مسلح شود.

او افزود: من خاطرات زیادی از فراز و نشیب‌های امنیتی دارم اما می‌توانم به این نکته اشاره کنم که به هر جهت هر کشوری مستلزم حریم امنیتی خودش است. این مجموعه‌ها باید به تداوم امنیت مردم توجه داشته باشند. مردم خوشحال می‌شوند که امنیت همواره برقرار باشد. امروزه مقوله‌ی امنیت اجتماعی فوق‌العاده مهم است. از این بابت باید توجه بیشتری به امنیت اجتماعی جامعه شود.


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره‌ی موفقیت‌های وزارت اطلاعات اظهار داشت: وزارت اطلاعات موفقیت‌های بسیاری داشته است. از جریان ریگی تا زم و برخی از تحولاتی که دستگاه امنیتی داشتند، کمتر در سرویس‌های امنیتی کشور‌های دیگر پیدا می‌شود. ارتباطی که وزارت اطلاعات با دستگاه‌های امنیتی مختلف دارد هم یک نکته‌ی مثبت و رو به جلوست. هر اتفاقی در همسایه‌ها رخ دهد هم ضرر آن متوجه هر دو کشور است و ارتباطات خارجی می‌تواند مهم باشد.
 
منبع:انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی