دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ 08 September 2025
دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
کد خبر: ۹۰۵۲۵

ربع سکه در صدر خریدهای حراج مرکز مبادله ایران

ربع سکه در صدر خریدهای حراج مرکز مبادله ایران
طی یکسال گذشته ۷۹ حراج سکه در مرکز مبادله برگزار شده که آمارها نشان می‌دهد ربع سکه در صدر خریدهای مردم در این حراج ها بوده است.

 از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲ تاکنون، ۷۹ حراج از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران برگزار شده است که طی این حراج‌ها، در مجموع ۹۰۴ هزار و ۸۶۳ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص داده شده است.

 سهم ربع سکه از این حجم تخصیص ۴۴۵ هزار و ۸۳۶ قطعه، نیم سکه ۱۱۴ هزار و ۳۵۳ قطعه و تمام سکه ۳۴۴ هزار و ۶۷۴ قطعه است.

این گزارش حاکی است؛ روز یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳، بانک مرکزی در هفتاد و نهمین حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران، ۱۲ هزار و ۱۶۳ قطعه انواع سکه به متقاضیان تخصیص داد.

 در این حراج، ۶۷۹۷ قطعه تمام سکه با میانگین قیمت ۷۲ میلیون و ۳۴۲ هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد.

متقاضیان ربع سکه نیز ۳۲۷۱ قطعه با میانگین قیمت ۲۰ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان برنده شدند.

شایان ذکر است، به درخواست های ثبت شده نیم سکه، ۲۰۹۵ قطعه با میانگین قیمت ۴۰ میلیون و ۲۹۸ هزار تومان تخصیص داده شد.

سکه های تخصیص داده شده در این حراج، ضرب ۱۳۸۶ است.

زمان بندی تحویل سکه

متقاضیان جهت دریافت سکه، به جدول زمانی تحویل سکه توجه داشته باشند. زمان تحویل بدون هزینه انبارداری سکه طلا، در بازه زمانی ۱۴ الی ۲۱ اسفندماه است؛ طی این دوره فقط هزینه تحویل از سوی شعب بانک عامل دریافت می‌شود. هزینه تحویل ۳۰ هزار تومان به ازای هر سکه برای کل دوره خواهد بود.

اشخاصی که طی بازه زمانی ۲۲ اسفندماه الی ۵ فروردین‌ماه برای دریافت سکه اقدام می کنند، باید هزینه انبارداری نیز پرداخت کنند. هزینه انبارداری سکه طلا ۵۰ هزار تومان در هر روز به ازای هر سکه خواهد بود و به شعبه بانک عامل پرداخت می‌شود؛ این هزینه شامل روزهای تعطیل نیز خواهد بود.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

تحریم‌های غرب به مرگ چند نفر در جهان منجر شده است؟

۷ سوال از ۴ وزیر دولت اعلام وصول شد

قیمت طلا و سکه در بازار؛ دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

خرابی حدود ۴۵ درصد از دوربین‌های ترافیکی در سطح شهرها

خبرنگار وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آژانس ادامه خواهد داشت

وزیر کار: تنها ۴.۸ درصد از حذف‌شدگان از یارانه نقدی اعتراض کرده‌اند

سخنگوی مجمع تشخیص: در مجوز رهبری برای بررسی لایحه CFT محدودیت زمانی وجود ندارد

سخنگوی وزارت خارجه: هنوز برای تعامل با آژانس به جمع‌بندی نرسیده‌ایم، اما روند گفت‌وگوها مثبت بوده | برداشت ما این است آژانس به این درک رسیده که  شیوه و اجرای تعهدات پادمانی ایران نمی‌تواند مانند قبل باشد

ویدیو؛ هو کردن ترامپ در یک رویداد ورزشی دیگر!

وزیر فرهنگ: هیچ محدودیتی خارج از چارچوب قانون در دسترسی آزاد به اطلاعات قابل پذیرش نیست

ادعای کارشناس هسته‌ای آمریکا دیوید آلبرایت: تخلیه سریع سایت غنی سازی نطنز

هشدار حاجی‌دلیگانی، نماینده مجلس به عراقچی: اگر در سفر به مصر خطایی کنی، استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم

۵ سد کشور خشک شدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی