دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ 17 November 2025
دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹
کد خبر: ۹۰۵۵۰

لاوروف: کشور‌های اروپایی مانع از آتش‌بس میان ما و اوکراین شدند

لاوروف: کشور‌های اروپایی مانع از آتش‌بس میان ما و اوکراین شدند
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، کشور‌های اروپایی را مقصر عدم انعقاد توافق آتش‌بس در جنگ اوکراین دانست.

به گزارش فراز، وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد: کشور‌های اروپایی مانع از آن شدند که اوکراین توافقنامه آتش‌بس را با روسیه امضا کند.

لاوروف افزود: اقدامات نظامی فقط در صورتی متوقف خواهد شد که مذاکرات به نتیجه‌ای برسد که روسیه با آن موافق باشد. به رئیس جمهور ترامپ بیش از یک بار تاکید کردیم که کشاندن اوکراین به سمت پیوستن به ناتو اقدامی اشتباه است. اگر اوکراین را برای پیوستن به ناتو نمی‌کشیدند، اساسا جنگی رخ نمی‌داد.

این مقام ارشد روسی اظهار داشت: نسل‌کشی روس‌ها و همه چیز روسی در جنوب و شرق اوکراین یکی از دلایل جنگ بود. طی مذاکرات، تضمین‌های امنیتی را به اوکراین ارائه دادیم تا به دنبال عضویت در ناتو نباشد، اما آنها عقب‌نشینی کردند.

او ادامه داد: آماده مذاکره با اوکراین و اروپا هستیم، اما اقدامات نظامی تا زمانی که نتیجه برای روسیه رضایت بخش نباشد، متوقف نخواهد شد.

وزیر امور خارجه روسیه همچنین اظهار داشت: باید در مورد عدم الحاق اوکراین به ناتو به توافق قاطع برسیم. اصول توافق‌های استانبول می‌تواند پایه‌ای برای توافق‌هایی در مورد اوکراین باشد و مسکو این موضوع را در بیش از یک مورد تأیید کرده است.

وی یادآور شد: ما بر اهمیت حفظ حاکمیت و استقلال سوریه و تمامیت ارضی آن تاکید می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آن روز، اصفهان سنگ تمام گذاشت...

قیمت بنزین معقول نیست | دست‌های پنهان اجازه واردات خودرو را نمی‌دهند

بنزین روی آتش | وقتی پول نداریم، چه فرقی می‌کند؟!

شیخ حسینه، نخست‌وزیر سابق بنگلادش به اعدام محکوم شد

بیت‌کوین در مسیری جدید قرار گرفت

پزشکیان: رویکرد دولت بازگشت دانشگاه‌ها به رسالت حل مسئله و مهارت‌محوری است | امروز دانشگاه پیام نور به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده | هدر دادن منابع کشور برای مدرک‌سازی قابل قبول نیست

زنگ خطر؛ سن دیابت به زیر ۲۰ سال رسید | هر ۱۰ ثانیه یک دیابتی می‌میرد

رئیس قوه قضائیه: طی ایام اخیر، مجددا دستوراتی را در راستای مقابله با جریانات مروج ناهنجاری‌های اجتماعی و مظاهر آن‌ها، صادر کرده‌ایم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴

قله دماوند چرا دیگر برف ندارد؟

شیوع یک ویروس کشنده در جنوب اتیوپی

دیدار الشیبانی، وزیر خارجه دولت جولانی با همتای چینی‌اش

قیمت طلا و سکه در بازار؛ دوشنبه ۲۶ آبان‌ ۱۴۰۴

پاسخ عملی سایپا به بحران مصرف سوخت کشور

پیشنهاد سردبیر
زندگی