دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹
کد خبر: ۹۰۷۲۸

عارف: نباید شایستگان را حذف کرد

عارف: نباید شایستگان را حذف کرد
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به مصوبه ساماندهی موسسات آموزشی و استثنای برخی از این موسسات از تصویب نامه‌های قبلی شورای عالی اداری، به تجربه ناموفق انحلال برخی از این مراکز آموزشی در دهه‌های گذشته اشاره و تصریح کرد: برخی از دستگاه‌ها شأن فراملی در تربیت نیروها برای مدیریت کلان دارند که در این وظیفه خود نیز نشان داده‌اند بسیار موفق هستند.

 محمدرضا عارف صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه شورای عالی اداری با تاکید بر جایگاه برخی از موسسات عالی آموزشی و دانشگاه‌های وابسته به دستگاه‌های دولتی برای تربیت نیروی متخصص، کارآمد و متناسب با اهداف سازمان‌های مرتبط، تصریح کرد: عملکرد برخی از این دانشکده‌ها به گونه‌ای بوده که کشورهای خارجی علاقمند به فرستادن دانشجو برای دوره‌های تخصصی هستند که نباید از این مزیت چشم‌پوشی کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در خصوص اصلاح دستورالعمل انتخاب، انتصاب و ارتقاء مدیران حرفه‌ای تصریح کرد: شایسته سالاری و انتخاب مدیران بر اساس عملکرد گذشته فرد و همچنین روال اداری و استخدامی حتماً پیگیری و اجرایی می‌شود، اما دولت با توجه به برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد به گونه‌ای در این مصوبه برنامه‌ریزی و اصلاح کرده است تا جوانان علاوه بر آموزش‌های لازم بتوانند پله‌های مدیریتی و ترقی به سمت مدارج عالی اداری را طی کنند.

وی تاکید کرد: پیشنهادات احتمالی اصلاحی برای اصلاح این دستورالعمل حتماً مورد توجه قرار گیرد تا شایستگان حذف نشوند. در مواقعی مدیری با تجربه کم عملکرد درخشانی داشته است که اینگونه استثنائات (نه به صورت قاعده) مورد توجه قرار گیرد.

لازم به ذکر است، در جلسه شورای عالی اداری که وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آموزش و پرورش، بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، امور خارجه و کشور، روسای سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه و همچنین مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با توجه به تصویب نامه شورای عالی اداری سال ۱۳۹۰ مبنی بر ساماندهی موسسات آموزشی و پژوهشی دستگاه‌های اجرایی، مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور، دانشکده روابط بین‌الملل وابسته به وزارت خارجه و موسسات عالی آموزش و پرورش مدیریت و برنامه‌ریزی وابسته به سازمان برنامه و بودجه به موارد استثناء مصوبه سال ۹۰ اضافه شدند.

همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد دستورالعمل انتخاب، انتصاب و ارتقاء مدیران حرفه‌ای با نگاهی جامع و یکپارچه اصلاح شد.

در این راستا چگونگی انتخاب و انتصاب مدیران توانمند و شایسته یکی از چالش‌های اساسی برای نظام اداری است که در این طرح و اصلاح مصوبه تلاش می‌شود برای انتخاب، انتصاب و ارتقاء مدیران حرفه‌ای از مدل شایستگی‌های مناسب و متناسب با شرایط نظام اداری و دستگاه‌های اجرایی و با درنظرگرفتن وجه تمایز واحدهای ستادی و عملیاتی آنها امکان شایسته گزینی فراهم شود.

طبق این مصوبه سطح بندی مدیران عملیاتی به سه سطح، توجه ویژه به مناطق کمتر برخوردار، کسب اطلاع از سامانه جامع ارتقاء و انتصاب،‌ تدقیق سوابق تجربی و مدیریتی و توجه به قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس درنظر گرفته خواهد شد.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روزنامه اصولگرا: بسیاری از منتقدان حوزه جنگ و دیپلماسی، نه سواد دارند، نه اطلاعات

توضیحات نماینده خمین درباره حادثه تیراندازی و فوت ۴ عضو یک خانواده: یک نفر هم از ناحیه سر مجروح شده

پسر شمخانی تحریم شد

چه کسانی لایحه ساختار سازمان مهاجرت را بررسی می‌کنند؟

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

پیشنهاد سردبیر
زندگی