يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ 17 August 2025
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
کد خبر: ۹۰۸۲۳
سخنگوی شورای نگهبان:

با تعویق ۱۰ ماهۀ انتخابات شورا‌ها موافقت شد

با تعویق ۱۰ ماهۀ انتخابات شورا‌ها موافقت شد
 سخنگوی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان با تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شوراهای شهر و روستا موافقت کرد.

هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در گفتگو با خبر ۱۴ صدا و سیما اظهار کرد: با بررسی‌هایی که ما در شورای نگهبان درباره «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران» داشتیم، باید اعلام کنم که ابهامات این شورا نسبت به موضوع تعویق انتخابات برطرف شده و ما نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شوراها ایراد یا ابهامی نداریم.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: البته هنوز ما نظر هیئت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام درباره این مصوبه را دریافت نکردیم و هنوز این هیئت در این زمینه اعلام نظر نکرده است.

وی تصریح کرد: البته این مصوبه اجزای دیگری مثل تعیین شرایطی برای شهرداران و دهیاران دارد که نسبت به آن‌ها ایرادات جزئی وجود دارد که امیدواریم با انجام اصلاحات از طرف مجلس، این موارد باقی مانده هم حل و فصل شود.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی