دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ 17 November 2025
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۸
کد خبر: ۹۱۵۵۲

انعقاد دو تفاهمنامه راهبردی میان بانک ملت و گروه مپنا

انعقاد دو تفاهمنامه راهبردی میان بانک ملت و گروه مپنا
بانک ملت و گروه مپنا با انعقاد دو تفاهمنامه راهبردی، همکاری در زمینه توسعه و احداث نیروگاه های تجدیدپذیر و شبکه شارژ خودروهای برقی را آغاز کردند.
 
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در تفاهمنامه ای که به امضای فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت و محمد اولیاء مدیرعامل گروه مپنا رسید، دو مجموعه در زمینه ارتقای همکاری های متقابل به ویژه خرید تجهیزات و احداث نیروگاه های تجدیدپذیر توافق کردند.
 
همچنین در تفاهمنامه دیگری که به امضای فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت و محمد حسین رفان مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) رسید، همکاری این دو مجموعه بزرگ در زمینه توسعه شبکه شارژ خودروهای برقی در سطح کشور آغاز شد.
 
فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت در این مراسم، امضای این تفاهمنامه ها را سرآغازی برای همکاری های گسترده تر این دو مجموعه بزرگ خواند و گفت: اجرای هرچه بهتر این تفاهمنامه ها مستلزم صرف انرژی و توان تخصصی و کارشناسی در بانک ملت و گروه صنعتی مپنا است و بی تردید با اراده ای که در دو مجموعه وجود دارد به زودی شاهد نتایج و آثار مثبت این تفاهمنامه ها خواهیم بود.
 
وی با ابراز خرسندی از مشارکت بانک ملت در این دو حوزه بسیار مهم و اثرگذار گفت: همکاری با گروه صنعتی مپنا که از افتخارات کشور در زمینه صنعت محسوب می شود برای بانک ملت مایه مباهات است و این بانک تمام تلاش خود را برای تسریع در اجرای این تفاهمنامه ها به کار خواهد بست.
 
فرخ نژاد با اشاره به تجربه بانک ملت در زمینه صندوق انرژی و مشارکت فعال در حوزه های دیگر اظهار داشت: بانک ملت با استفاده از ظرفیت کارشناسی خود و بهره گیری از تمامی امکانات، برای توسعه و تجهیز هرچه بیشتر نیروگاه های تجدیدپذیر تلاش خواهد کرد.
 
محمد اولیاء، مدیرعامل گروه مپنا نیز با بیان این نکته که موضوعات مورد تفاهم در این جلسه از مسائل با اولویت در کشور است، گفت: بانک ملت به عنوان بانکی بزرگ و پیشرو در کشور همواره برای توسعه فناوری و رونق کسب و کارها تلاش کرده است و می تواند با استفاده از توان و اعتبار عالی خود از توسعه و احداث نیروگاه های تجدیدپذیر و شبکه شارژ خودروهای برقی در کشور پشتیبانی کند.
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آن روز، اصفهان سنگ تمام گذاشت...

قیمت بنزین معقول نیست | دست‌های پنهان اجازه واردات خودرو را نمی‌دهند

بنزین روی آتش | وقتی پول نداریم، چه فرقی می‌کند؟!

شیخ حسینه، نخست‌وزیر سابق بنگلادش به اعدام محکوم شد

بیت‌کوین در مسیری جدید قرار گرفت

پزشکیان: رویکرد دولت بازگشت دانشگاه‌ها به رسالت حل مسئله و مهارت‌محوری است | امروز دانشگاه پیام نور به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده | هدر دادن منابع کشور برای مدرک‌سازی قابل قبول نیست

زنگ خطر؛ سن دیابت به زیر ۲۰ سال رسید | هر ۱۰ ثانیه یک دیابتی می‌میرد

رئیس قوه قضائیه: طی ایام اخیر، مجددا دستوراتی را در راستای مقابله با جریانات مروج ناهنجاری‌های اجتماعی و مظاهر آن‌ها، صادر کرده‌ایم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴

قله دماوند چرا دیگر برف ندارد؟

شیوع یک ویروس کشنده در جنوب اتیوپی

دیدار الشیبانی، وزیر خارجه دولت جولانی با همتای چینی‌اش

قیمت طلا و سکه در بازار؛ دوشنبه ۲۶ آبان‌ ۱۴۰۴

پاسخ عملی سایپا به بحران مصرف سوخت کشور

پیشنهاد سردبیر
زندگی