۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۳:۲۷
سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
کد خبر: ۹۳۱۰۲

جزئیات دیدار اژه‌ای با رئیس دیوان‌عالی جمهوری خلق چین

جزئیات دیدار اژه‌ای با رئیس دیوان‌عالی جمهوری خلق چین
رئیس دستگاه قضا گفت: سند راهبردی ۲۵ ساله میان ایران و چین می‌تواند چشم‌انداز مهمی را در مناسبات دو کشور رقم بزند.

 

به گزارش فراز به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، به شهر هانگژو چین سفر کرده است، صبح امروز به وقت محلی، با «ژانگ جون» رئیس دیوان عالی جمهوری خلق چین که عالی‌رتبه‌ترین مقام قضایی چین محسوب می‌شود، دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در جریان این دیدار، با قدردانی از طرف چینی به سبب میزبانی اجلاسیه قضایی سازمان شانگهای، خطاب به رئیس دیوان عالی جمهوری خلق چین گفت: سوابق کاری شما نشان می‌دهد که کلیه مراتب درجه‌های قضایی و تخصصی را طی کرده‌اید و اکنون به بالاترین مقام قضایی در چین نائل شده‌اید؛ از این لحاظ ما با هم شباهت داریم و من نیز در سلسله مراتب مسئولیت‌های قضایی در نظام قضایی جمهوری اسلامی ایران خدمت کرده‌ام.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به سند راهبردی ۲۵ سال میان ایران و چین و چشم‌انداز مناسبات دو کشور، گفت: سند راهبردی ۲۵ ساله میان ایران و چین می‌تواند چشم‌انداز مهمی را در مناسبات دو کشور رقم بزند.

رئیس عدلیه با اشاره به میراث تمدنی گرانبهای دو کشور ایران و چین، تصریح کرد: بهره‌مندی دو کشور ایران و چین از تمدنی دیرین و میراث تمدنی گرانبها، کمک شایانی به ارتقاء سطح روابط و مناسبات تهران و پکن در حوزه‌های مختلف خواهد کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: سطح روابط و مناسبات میان ایران و چین رو به پیشرفت است و هر دو کشور خواهان استقرار و تثبیت صلح و امنیت جهانی هستند. 

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: مجموع مشترکات میان ایران و چین و مجموعه تحولات و مناسبات میان دو کشور، اقتضا می‌کند که همکاری‌ها و معاضدت‌های قضایی و حقوقی میان تهران و پکن افزایش یابد.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به استانداردهای دوگانه و بعضاً چندگانه کشورهای مستکبر غربی در مواجهه با رخدادهای جهانی گفت: برخی از کشورهای مستکبر غربی در مواجهه با سلسله پدیده‌ها و رخدادهای جهانی از جمله در قبال موضوعات تروریستی و حقوق بشری، رویکردهایی دوگانه و بعضاً چندگانه اتخاذ می‌کنند و تعریفی خودساخته از این قبیل پدیده‌ها و رخدادها ارائه می‌دهند و سعی می‌کنند این تعریف خودساخته را به کل جهان دیکته کنند؛ قطعاً نباید اینگونه باشد و ما باید در مقابل این رویکرد غربی‌ها بایستیم.

رئیس عدلیه با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشورهای عضور سازمان شانگهای جهت توسعه مناسبات قضایی و حقوقی، اظهار کرد: کشورهای عضو سازمان شانگهای در زمینه‌هایی از قبیل مقابله با جرائم سازمان‌یافته، سایبری، قاچاق، پولشویی و تروریسم نیازمند همکاری‌های گسترده‌تر و اتخاذ روش‌های روزآمدتری هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: ما باید بتوانیم در حوزه مسائل اجتماعی، هر چه بیشتر از ظرفیت‌های مردمی بهره بگیریم و توطئه‌هایی که برخی دوّل مستکبر غربی در صدد پیاده‌سازی آنها در جوامع و کشورهای مستقل هستند را با همکاری یکدیگر، خنثی کنیم.

رئیس قوه قضاییه در جریان این دیدار با اشاره به جنایات فجیع رژیم صهیونیستی در غزه بیان داشت: رژیم صهیونیستی طی بیش از یک سال و نیم در غزه، فجیع‌ترین جنایات را رقم زده است. این رژیم در غزه مرتکب جنایت جنگی شده و به صورت هدفمند، غیرنظامیان، آوارگان، بیماران و کودکان را مورد هدف قرار داده است. ما باید بتوانیم از ظرفیت بالای سازمان شانگهای جهت توقف جنایات مستمر و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه بهره بگیریم.

همچنین در این دیدار «ژانگ جون» رئیس دیوان عالی جمهوری خلق چین و عالی‌ترین مقام نظام قضایی این کشور، ضمن خوشامدگویی به حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، لحظه ورود رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران به هانگژو را لحظه‌ای ماندگار و به‌یادماندنی توصیف کرد.

وی با بیان اینکه کشور ایران دارای جایگاهی مهم و استراتژیک است و ما خواستار داشتن روابط و مناسباتی بلندمدت با ایران هستیم، تصریح کرد: همکاری‌های قضایی، بخش مهمی از روابط و تعاملات دو کشور ایران و چین را تشکیل می‌دهد؛ در سال‌های اخیر شاهد توسعه روابط قضایی ایران و چین بوده‌ایم و امیدوار هستیم که این روند همچنان استمرار داشته باشد.

عالی‌ترین مقام نظام قضایی چین عنوان کرد: ما نیز همچون رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران خواستار ارتقاء سطح روابط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چین و ایران هستیم و در این زمینه برای هرگونه همکاری، اعلام آمادگی می‌کنیم.

وی با اشاره به دیدارهای مختلفی که با مقامات قضایی ایران از جمله رئیس دیوان عالی و معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران داشته، این دیدارها را مفید و سازنده توصیف کرد.

عالی‌ترین مقام نظام قضایی چین همچنین با اشاره به پیشرفت‌های دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران، خواستار ارائه دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای درخصوص ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دستگاه قضایی چین شد.

وی در ادامه، با اشاره به قرابت فکری خود با رییس دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران، عنوان کرد: امروز جهان با چالش‌های جدی، مهم و جدیدی نظیر یکجانبه‌نگری، استفاده از برخی فناوری‌ها علیه بشر، تروریسم، نقض حقوق بشر و فعالیت جریانات سازمان‌یافته روبروست که در خصوص آنها نمی‌توان به صورت یکجانبه تصمیم گرفت و ما ناگزیر هستیم که در این قبیل موارد، با خرد جمعی تصمیم‌گیری کنیم و به پیش برویم.

عالی‌ترین مقام نظام قضایی چین در همین رابطه گفت: برخی کشورهای غربی که دارای حس برتری‌جویی بر دیگر کشورها هستند، همواره در موضوعات مختلف، تنها منافع خود را در نظر گرفته‌اند؛ این موضوع، خلاف عدالت، امنیت و انصاف است و ما قطعا مخالف چنین رویکردی هستیم.

وی در پایان خطاب به حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: «چن ونچینگ» عالی‌ترین مقام سیاسی و حقوقی چین بخاطر دیدار با شما از پکن به هانگژو آمده و ما امیدواریم که دیدار وی با شما، دیداری مثبت و مفید باشد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
پیشنهاد سردبیر
زندگی