دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
کد خبر: ۹۳۲۰۵

جزئیات دستور پزشکیان برای توقف پتروشیمی میانکاله

جزئیات دستور پزشکیان برای توقف پتروشیمی میانکاله
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از دستور رئیس‌جمهور پزشکیان برای توقف عملیات ساخت و ساز پتروشیمی در میانکاله و آثار زیانبار محیط‌زیستی آن خبر داد.

 الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در گفت‌وگویی اظهار کرد: از دید من که قبل از اینکه عضو هئیت دولت باشم، روزنامه‌نگار هستم و مسائل و مباحث را دنبال می‌کنم و شاید ده‌ها مقاله و گزارش و یادداشت در روزنامه اعتماد درباره موضوعات محیط زیستی کار کردیم، اقدام امروز رئیس‌جمهور پزشکیان مبنی بر توقف عملیات ساخت و ساز در میانکاله فوق‌العاده بود.

 وی افزود: امروز یک تصویر دیگری از چهره زیبای آقای دکتر پزشکیان نمایان شد که به‌نظر من تمامی اهالی محیط‌زیست‌ باید این تصویر ارائه شده را قدر بدانند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره جزئیات این موضوع ادامه داد: در جلسه امروز هیئت دولت گزارشی را خانم شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در خصوص آخرین وضعیت ساخت و ساز پتروشیمی در میانکاله ارائه داد که دوباره فعال شده است و آثار زیانباری برای محیط‌زیست‌ آن منطقه در پی دارد، آن زمین در سازمان جهانی ثبت شده است. بعد از آن آقای پزشکیان بلافاصله به استاندار مازنداران دستور داد که همین الان توقف عملیات را صادر کند و استاندار مازندران نیز همان موقع دستور رئیس جمهور را اجرا کرد و به معاونت حقوقی دستور داده شد که تا یکشنبه مسائل حقوقی و مصوباتی که دولت از قبل دارد را در جهت لغو آن اقدام کند و به هیئت دولت برای حل قضیه ارجاع داده شود.

وی تاکید کرد: رئیس‌جمهور پزشکیان تاکید کرد کسانی که این مجوزها را صادر کرده‌اند و باعث این خسارت شده‌اند باید محاکمه و پیگیری قضایی شوند که این موضوع در نوع خود بی‌نظیر است و حتما باید جامعه محیط‌زیستی این موضوع را قدر بدانند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی