يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۹۳۲۹۱

پیش‌بینی وضعیت هوا برای روزهای آینده

پیش‌بینی وضعیت هوا برای روزهای آینده
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید، گردوخاک و تگرگ در بسیاری از مناطق کشور طی روزهای آینده خبر داد و گفت: دریای خزر از دوشنبه تا چهارشنبه (۸ تا ۱۰ اردیبهشست) مواج خواهد بود.

 

 صادق ضیاییان اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، روز شنبه (۶ اردیبهشت ماه) در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، شمال ایلام، برخی نقاط استان‌های اردبیل، گیلان، غرب مازندران، همدان، قزوین، البرز و تهران و روز یکشنبه (۷ اردیبهشت ماه) علاوه بر مناطق فوق، در برخی نقاط خراسان شمالی، بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک و در مناطق مستعد، تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: روز دوشنبه (۸ اردیبهشت ماه) در استان‌های واقع در شمال‌ غرب، سواحل شمالی، شمال‌ شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و روز سه‌شنبه (۹ اردیبهشت ماه) در شمال‌ غرب، غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز این وضعیت ادامه خواهد داشت.

ضیاییان اضافه کرد: روز چهارشنبه (۱۰ اردیبهشت ماه) در مناطق غرب، مرکز، دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز در برخی از ساعات، شاهد بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و در نقاط مستعد، تگرگ خواهیم بود.

 کاهش محسوس دما در شمال کشور

به گفته وی روزهای شنبه و یکشنبه در نیمه غربی کشور و از دوشنبه تا چهارشنبه در غالب مناطق کشور وزش باد شدید و در نقاط مستعد گردوخاک پیش‌بینی شده است همچنین تا روز یکشنبه در استان‌های اردبیل و گیلان وزش باد گرم جنوبی خواهیم داشت.

ضیاییان اضافه کرد: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه کاهش محسوس دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل رخ خواهد داد علاوه بر این از دوشنبه تا چهارشنبه دریای خزر مواج پیش‌بینی می‌شود.

وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۷ اردیبهشت‌ماه) نیمه ابری همراه با افزایش باد گاهی وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی ‌دوشنبه (۸ اردیبهشت‌ماه) نیمه ابری، در بعد از ظهر، افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر ۳۱ دمای درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

یزد و شهرکرد گرم‌ترین و سردترین مراکز استان

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۷ و ۸  اردیبهشت‌ماه) یزد با بیشینه دمای ۳۸  درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با کمینه دمای ۶ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور پیش‌بینی شده است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است، فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولتی دیگر

پس از نیم ساعت زیر باران تهران قدم بزنید | باران پایتخت اسیدی و سربی است؟

برقراری پرواز مستقیم میان تهران و کوالالامپور

پیشنهاد سردبیر
زندگی