۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۱۳:۵۵
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۵
کد خبر: ۹۳۹۶۳

انعقاد تفاهمنامه تأمین مالی احداث ۵ هزار مگاوات نیروگاه بین هلدینگ خلیج فارس و بانک‌های ملت و تجارت

انعقاد تفاهمنامه تأمین مالی احداث ۵ هزار مگاوات نیروگاه بین هلدینگ خلیج فارس و بانک‌های ملت و تجارت
تفاهمنامه همکاری مشترک برای خرید تجهیزات و احداث نیروگاه های تجدیدپذیر بین شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و بانک های ملت و تجارت به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، طبق این تفاهمنامه، تا سقف 5 هزار مگاوات از محل منابع صندوق توسعه ملی به صورت سندیکایی، برای خرید تجهیزات و احداث نیروگاه های تجدیدپذیر خورشیدی، به هلدینگ خلیج فارس و شرکت های تابعه آن تسهیلات داده خواهد شد.


فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضای این تفاهمنامه که با حضور محمد شریعتمداری مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و هادی اخلاقی مدیرعامل بانک تجارت در نمایشگاه نفت، گاز ، پالایش و پتروشیمی برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به نیاز روز افزون کشور به انرژی های تجدیدپذیر اظهار داشت: بانک ملت با هدف کمک به رفع ناترازی انرژی و گسترش سرمایه گذاری در حوزه انرژی های تجدیدپذیر آماده است تا با بهره گیری از نیروی انسانی متخصص و آموزش دیده و همچنین تجربه کافی در حمایت از صنایع بزرگ و پیشران، نقش پررنگی را در کاهش ناترازی حوزه انرژی ایفا کند.


وی سرمایه گذاری در طرح های انرژی های تجدیدپذیر، تامین مالی و مشارکت در اعطای وام، قبول عاملیت پروژه های این حوزه را از مهم ترین مفاد این تفاهمنامه دانست و افزود: بانک ملت در اسفندماه سال گذشته نیز دو تفاهمنامه همکاری با مپنا برای تولید سه هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر و توسعه شبکه شارژ خودروهای برقی در سطح کشور امضا کرده است.


مدیرعامل بانک ملت همچنین در پاسخ به سوالی درباره انتشار اوراق مرابحه ارزی برای حوزه انرژی به اقدامات مهم این بانک در زمینه انتشار اوراق مرابحه ارزی اشاره کرد و هدف از انتشار این اوراق را تامین مالی و رفع نیازهای ارزی پروژه های اولویت دار و صادرات محور صنایع کلیدی کشور به ویژه حوزه انرژی و همچنین حمایت از تولید و افزایش صادرات و افزایش درآمد ارزی شرکت ها خواند و اظهار داشت: منابع حاصل از انتشار اوراق مرابحه ارزی، صرف خرید کالا و خدمات خارجی مورد نیاز پروژه ها و سرعت بخشیدن به تکمیل و راه اندازی آنها شده و در نهایت افزایش صادرات، درآمد ارزی کشور و اشتغال را به همراه خواهد داشت.


وی با اشاره به عرضه 4 مرحله اوراق مرابحه ارزی بانک ملت به مبلغ ٢١٠میلیون یورو که تاکنون برای شرکت های پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس، سروش مهستان عسلویه و نگین مهستان کنگان منتشر شده است، افزود: ضمانت، تعهد پذیره نویسی و عاملیت فروش این اوراق به عهده بانک ملت و مشاوره این اوراق به عهده تامین سرمایه بانک ملت بوده است.


فرخ نژاد از انتشار اوراق مرابحه ارزی دیگری در سال جاری از سوی بانک ملت خبر داد و افزود: هم اکنون مبلغ ٥٥٠ میلیون یورو اوراق مرابحه ارزی برای شرکت های فولاد مبارکه، کشتیرانی جمهوری اسلامی، پالایش گاز بید بلند خلیج فارس (مرحله سوم) و توسعه نفت گاز مپنا در دست بررسی و انتشار است.


به گفته فرخ نژاد، صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، جزو اولویت های اصلی بانک برای انتشار اوراق مرابحه ارزی است.


مدیرعامل بانک ملت حوزه انرژی را حوزه ای راهبردی و پیشران اقتصاد کشور دانست و افزود: موفقیت هرچه بیشتر صنایع پیشران مستلزم این است که بازار پول و بانک‌های بزرگی همچون بانک ملت که توان کافی تامین مالی، کفایت سرمایه بالا، شبکه گسترده و بدنه کارشناسی قوی در حوزه اعتباری دارند در کنار آن قرار گیرند و این شراکت، علاوه بر کمک به رونق حوزه انرژی، با توجه به ارزش افزوده بالای این صنعت، منافع سهامداران بانک را نیز تامین می کند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پیشنهاد سردبیر
زندگی