۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۱۲:۱۹
شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۹۴۸۴۲
محسن سیفی در نشست مشترک با مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد؛

بانک صادرات ایران آماده همکاری برای تحقق اهداف اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صادرات فناورانه است

بانک صادرات ایران آماده همکاری برای تحقق اهداف اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صادرات فناورانه است
​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست مشترک با مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: آماده همکاری برای تحقق اهداف اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صادرات فناورانه کشور هستیم. توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور نیازمند حمایت همه‌جانبه از شرکت‌های دانش‌بنیان است و بانک صادرات ایران آمادگی کامل دارد تا با استفاده از خدمات، محصولات و مدل‌های نوین تأمین مالی، به کمک دانش‌بنیان‌ها بیاید.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در نشست مشترک مدیران ارشد بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی که با حضور محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از مدیران ارشد بانک صادرات ایران و صندوق برگزار شد، با تأکید بر نقش محوری اقتصاد دانش‌بنیان در توسعه کشور، اظهار داشت: توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور از مسیر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان‌ها محقق می‌شود و بر این اساس، حمایت از دانش‌بنیان‌ها را وظیفه خود می‌دانیم.


وی با اشاره به ظرفیت‌های بین‌المللی بانک صادرات ایران افزود: بانک صادرات ایران، شعبه‌ها و دفاتر مختلفی در کشورهای مختلف جهان دارد و می‌توانیم از ظرفیت آنها برای ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه صادرات استفاده کنیم. این خدمات شامل پشتیبانی از مبادلات مالی، مشاوره‌های بازرگانی و تسهیل فرآیندهای صادراتی خواهد بود.

مدیرعامل بانک صادرات ایران بر لزوم همکاری مستمر تأکید کرد و گفت: در راستای توسعه فعالیت‌های مشترک، باید جلسه‌های منظمی میان کارشناسان و مدیران دو مجموعه برگزار شده و اشکالات موجود برطرف شوند. پیشنهاد می‌کنیم صندوق نوآوری به مدل‌های جدید تأمین مالی ورود کند و ما نیز در مجموعه بانک صادرات آمادگی مشارکت و همکاری با صندوق در این زمینه را داریم.


رییس صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت این همکاری‌ها گفت: در همکاری مشترک میان صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک صادرات ایران، شاهد اتفاقات بسیار خوبی در توسعه حمایت از دانش‌بنیان‌ها هستیم. بانک صادرات ایران از پرمخاطب‌ترین بانک‌های کشور است و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز تمایل زیادی به دریافت تسهیلات از این بانک دارند.


محمدصادق خیاطیان، تسریع فرآیندها در همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان را ضروری دانست و افزود: باید تلاش کنیم فرآیند ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات را کوتاه‌تر کنیم. آمادگی داریم با توجه به نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان، به سمت توسعه و استفاده از ابزارها و مدل‌های جدید تأمین مالی حرکت کنیم.


وی همچنین افزود: یکی از اولویت‌های کاری مهم صندوق، حمایت از دانش‌بنیان‌های توانمند در حوزه صادرات است. بانک صادرات ایران از ظرفیت خوبی در حوزه بین‌الملل برخوردار است و می‌تواند در ارائه برخی خدمات صادراتی در کنار دانش‌بنیان‌ها باشد.
معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز با ارائه گزارشی از سابقه همکاری بانک صادرات ایران و صندوق گفت: در سال ۱۴۰۳، 20 هزار میلیارد ریال تسهیلات و ضمانت‌نامه از سوی بانک صادرات ایران به دانش‌بنیان‌ها ارائه شد. همکاری میان صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک صادرات ایران، روند رو به رشدی داشته و پتانسیل بالایی برای توسعه همکاری مشترک میان دو مجموعه وجود دارد.


روح‌الله ذوالفقاری، با اشاره به برنامه‌های آینده این صندوق گفت: با هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی برای سال ۱۴۰۴، می‌توانیم اتفاقات خوبی را در راستای توسعه حمایت از دانش‌بنیان‌ها رقم بزنیم. به جز چارچوب معمول همکاری میان دو مجموعه در حوزه تسهیلات و ضمانت‌نامه، می‌توانیم همکاری‌های جدیدی از جمله در زمینه اوراق گواهی سپرده خاص و شرکت سرمایه‌گذاری مشترک صندوق و بانک را نیز در دستور کار قرار دهیم.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
پیشنهاد سردبیر
زندگی