شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ 16 August 2025
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
کد خبر: ۹۴۹۲۳

قالیباف: رئیس‌جمهور متوهم آمریکا بهتر است بداند اگر واقعاً به دنبال توافق است، باید رویکرد خود را تغییر دهد

قالیباف: رئیس‌جمهور متوهم آمریکا بهتر است بداند اگر واقعاً به دنبال توافق است، باید رویکرد خود را تغییر دهد
محمدباقر قالیباف با تاکید بر اینکه همین که در طرح آمریکا حتی اشاره‌ای به رفع تحریم‌ها نشده است به روشنی نشان می‌دهد که رفتار ایالات متحده در مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای متناقض و فاقد صداقت است، تصریح کرد: رئیس جمهور متوهم آمریکا بهتر است بداند اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر داده و از تقسیم کار با رژیم صهیونی و پیگیری ایده‌های شکست خورده نتانیاهو دست بردارد.

به گزارش فراز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی صحن مجلس با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی گفت: به خود می‌بالیم که کشوری محسوب می‌شویم که با جان فدایی شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم توانستیم به حکومت داعش پایان دهیم و طراحی‌های ایالت متحده را که به گفته رئیس جمهور این کشور، ایجاد کننده داعش بود، نقش بر آب و امنیت مردم عزیز و شریف مان را تامین کنیم.

وی در ادامه به ارائه گزارش از سفر اخیر خود به منطقه آمریکای لاتین پرداخت و اظهار کرد: در هفته گذشته به نمایندگی از ملت بزرگ ایران ضمن سفر به منطقه آمریکای لاتین، در اجلاس روسای مجالس عضو بریکس شرکت کردم و دیدارهای دوجانبه‌ای با مسئولان عالی کشورهای ونزوئلا، کوبا و برزیل، برای توسعه روابط اقتصادی سیاسی و تجاری داشتم. سفر به این کشورها باعث شناخت بیشتر ظرفیت‌های عظیم در این منطقه برای ارتقای سطح تراز تجاری ایران شد و در مذاکرات صورت گرفته، تفاهم‌های انجام شده در دولت پیگیری گردید و پیشنهادهای همکاری جدیدی با این کشورها توافق شد که اجرایی شدن این موارد می‌تواند تاثیر زیادی بر اقتصاد ایران بگذارد.

رئیس مجلس عنوان کرد: البته هدف اصلی سفر شرکت در اجلاس بریکس بود که ایران به عنوان عضو جدید این نهاد بین‌المللی تلاش جدی دارد تا در تقویت آن کوشا باشد چراکه آن را یکی از مهمترین نهادهایی می‌داند که می‌تواند به استقلال کشورها کمک کنند؛ بریکس برای مقابله با یک جانبه گرایی تشکیل شده ابزارهای دارد که با کمک آنها می‌تواند نقش موثری در ایجاد نظم نوین در جهان چند قطبی ایفا نماید. هیئت ایرانی در این اجلاس تلاش کرد بار دیگر شرایط سخت مردم غزه را تذکر داده و از همگان بخواهد که وارد اقدام عملی برای دفاع از انسانیت شوند. جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود می‌داند که همیشه صدای مظلومان خصوصاً مردم ستم دیده و مسلمان غزه در فلسطین اشغالی باشد.

قالیباف با بیان اینکه «بار دیگر تاکید می‌کنیم همانطور که در قانون اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها نیز روشن شده، ایران آماده است در قبال رفع تحریم‌ها و انتفاع اقتصادی، ضمن حفظ غنی سازی در خاک خود اعتمادسازی لازم را برای اثبات صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای انجام دهد»، ادامه‌ داد: اما همین که در طرح آمریکا حتی اشاره‌ای به رفع تحریم‌ها نشده است به روشنی نشان می‌دهد که رفتار ایالات متحده در مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای متناقض و فاقد صداقت است؛ آمریکا از یک طرف لبخند می‌زند و از گشایش‌های اقتصادی برای ایران سخن می‌گوید اما در عمل نه تنها به دنبال این است که ما را از حق بین‌المللی خود برای غنی سازی محروم کند بلکه از موضع قلدرمآبانه حتی وعده رفع تحریم را نیز نمی‌دهد و روشن است که هیچ منطق عقلانی چنین توافق یک طرفه و تحمیلی را نمی پذیرد.

وی تاکید کرد: رئیس جمهور متوهم آمریکا بهتر است بداند اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر داده و از تقسیم کار با رژیم صهیونی و پیگیری ایده‌های شکست خورده نتانیاهو دست بردارد. پیش از این نیز بارها گفته‌ایم و بار دیگر نیز تاکید می‌کنیم که ما باید با حل مسائل معیشتی و اقتصادی مردم و با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، دولت مستکبر آمریکا را مجبور به پذیرش رفع تحریم‌ها در یک توافق برد - برد کنیم.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روزنامه اصولگرا: آب به آسیاب نتانیاهو نریزید؛ پزشکیان را با لیدر گروه‌های ضدملی مقایسه نکنید

مجازات اعدام برای متجاوز سریالی زنان؛ در دادگاه چه گذشت؟

انفجار جمعیت سالمندی در راه است |  ترس جمعی دهه‌شصتی‌ها از پیری!

منتقدین سخنان پزشکیان در یک جهان موازی زندگی می‌کنند

آسوشیتدپرس: ترامپ کی‌یف را باردیگر به نفوذ مسکو بازگرداند | اسکای‌نیوز: پوتین به جای تحریم، تکریم شد

تلاش وزارت بهداشت برای تامین به موقع واکسن آنفلوآنزا

نخست‌وزیر لبنان: درخواست شده سلاح حزب‌الله به ارتش تحویل داده شود

تعریف و تمجید حسین شریعتمداری از علی لاریجانی و یک توصیه به پزشکیان

خطیب‌زاده، معاون عراقچی: تصمیم به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا گرفته‌ایم

توافق به اوکراین بستگی دارد | ما بزرگ‌ترین نیروی هسته‌ای جهان را داریم، همه باید همیشه به آن احترام بگذارند | نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران را نهایی نمی‌دانم، اما کار شگفت‌انگیری انجام دادیم | نمره ۱۰ از ۱۰ ترامپ به مذاکراتش با پوتین و دلیل آن 

پیشنهاد استقلال برای بیرانوند به تراکتور رسید

پایان مذاکرات سران روسیه و آمریکا در آلاسکا | جنگ اوکراین خاتمه پیدا می‌کند یا نه؟

مرگ ۱۶۰ نفر بر اثر سیل و بارندگی در پاکستان

جزئیات انتشار کارنامه نتایج اولیه نوبت‌های اول و دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی