دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ 17 November 2025
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
کد خبر: ۹۴۹۲۴

آغاز به كار سامانه فروش اقساطی موتورهای كم‌مصرف كولر آبی با همكاری بانك ملت، وزارت نیرو و صندوق نوآوری و شكوفایی

آغاز به كار سامانه فروش اقساطی موتورهای كم‌مصرف كولر آبی با همكاری بانك ملت، وزارت نیرو و صندوق نوآوری و شكوفایی
مدیرعامل بانک ملت در مراسم آغاز به کار سامانه فروش اقساطی موتورهای کم مصرف کولر آبی که با حضور وزیر نیرو، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر برگزار شد، اعلام کرد این بانک آماده است از ظرفیت ها و امکانات خود در راستای کاهش ناترازی و مدیریت بهینه مصرف انرژی در کشور استفاده کند.
 
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در مراسمی که با حضور عباس علی آبادی وزیر نیرو، فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، محمد صادق خیاطیان رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و محسن طرزطلب رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی ایران برگزار شد، سامانه فروش اقساطی موتورهای کم مصرف کولر آبی به صورت رسمی آغاز به کار کرد.
 
عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو در این مراسم اظهار داشت: سامانه فروش اقساطی کولرهای BLDC بزرگ‌ترین طرح بهره وری انرژی در صنعت برق کشور است و اجرای راهکار‌های بهره‌وری انرژی در بخش خانگی و افزایش کارایی تجهیزات برقی یکی از راهبرد‌های کلیدی در مدیریت مصرف و کاهش ناترازی برق است.
 
آغاز به كار سامانه فروش اقساطی موتورهای كم‌مصرف كولر آبی با همكاری بانك ملت، وزارت نیرو و صندوق نوآوری و شكوفایی
 
وی با اشاره به سازوکار اجرایی و تأمین مالی جمعی این طرح که از سوی ساتبا در تعامل با صندوق نوآوری و شکوفایی، تولیدکنندگان الکتروموتور‌های راندمان بالا، سکو‌های تأمین مالی خرد، بانک ملت و سکو‌های فروش آغاز به کار کرد، تصریح کرد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف انرژی (معادل سالانه ۴۶۵ میلیون کیلووات ساعت)، کاهش ۵۰ درصدی توان مصرفی (معادل ۳۰۰ مگاوات)، صرفه‌جویی سالانه در مصرف آب تا ۱۴ میلیون مترمکعب و جلوگیری از انتشار ۳۲۲ هزار تن گاز دی اکسید کربن با تعویض یک میلیون الکتروموتور امکان‌پذیر خواهد بود.
 
 فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت نیز در سخنانی با اشاره به حمایت این بانک از پروژه های بزرگ ملی در حوزه انرژی همچون ساخت و توسعه نیروگاه های تجدید پذیر، اعلام کرد: حمایت از شرکت های دانش بنیان به ویژه در حوزه انرژی های تجدیدپذیر و همچنین مصرف کنندگان نهایی در دستور کار این بانک قرار دارد.
 
این گزارش حاکی است در قالب این طرح، تسهیلات خرید الکتروموتور‌های راندمان بالا BLDC از طریق سکوی جت وام به متقاضیان پرداخت می شود.
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت بنزین معقول نیست | دست‌های پنهان اجازه واردات خودرو را نمی‌دهند

بنزین روی آتش | وقتی پول نداریم، چه فرقی می‌کند؟!

شیخ حسینه، نخست‌وزیر سابق بنگلادش به اعدام محکوم شد

بیت‌کوین در مسیری جدید قرار گرفت

پزشکیان: رویکرد دولت بازگشت دانشگاه‌ها به رسالت حل مسئله و مهارت‌محوری است | امروز دانشگاه پیام نور به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده | هدر دادن منابع کشور برای مدرک‌سازی قابل قبول نیست

زنگ خطر؛ سن دیابت به زیر ۲۰ سال رسید | هر ۱۰ ثانیه یک دیابتی می‌میرد

رئیس قوه قضائیه: طی ایام اخیر، مجددا دستوراتی را در راستای مقابله با جریانات مروج ناهنجاری‌های اجتماعی و مظاهر آن‌ها، صادر کرده‌ایم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴

قله دماوند چرا دیگر برف ندارد؟

شیوع یک ویروس کشنده در جنوب اتیوپی

دیدار الشیبانی، وزیر خارجه دولت جولانی با همتای چینی‌اش

قیمت طلا و سکه در بازار؛ دوشنبه ۲۶ آبان‌ ۱۴۰۴

پاسخ عملی سایپا به بحران مصرف سوخت کشور

سرپرست جدید ایران ایر منصوب شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی