يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۹۴۹۸۴

دیدار اعضای فراکسیون زنان مجلس با خانواده «الهه حسین‌نژاد»

دیدار اعضای فراکسیون زنان مجلس با خانواده «الهه حسین‌نژاد»
تعدادی از اعضای فراکسیون زنان مجلس به نمایندگی از رئیس مجلس و سایر نمایندگان مجلس به دیدار خانواده داغدار الهه حسین‌نژاد رفتند.

 

 رئیس و تعدادی از اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی شامگاه یکشنبه ۱۸ خردادماه با حضور در منزل خانواده داغدار الهه حسین‌نژاد، ضمن ابراز همدردی با خانواده مرحومه، بر پیگیری قاطع قضایی، اجرای سریع عدالت، حمایت کامل از خانواده قربانی و تسریع در تدوین قوانین مؤثر در حوزه امنیت اجتماعی و حمایت از زنان تاکید کردند.

محمدبیگی: خواستار اشد مجازات قانونی برای عامل این جنایت هستیم

فاطمه محمدبیگی رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در این دیدار، گفت: ما به نمایندگی از دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و تمامی نمایندگان ملت ایران به منزل شما آمدیم تا از نزدیک با شما ابراز همدردی و این ضایعه بزرگ را تسلیت بگوییم.

 وی افزود: دختر شما نه‌تنها فرزند خانواده، بلکه فرزند ملت ایران بود و این جنایت دل همه نمایندگان و ملت ایران را به درد آورد و هیچ‌کس نمی‌تواند در برابر آن بی‌تفاوت باشد.

محمدبیگی با تاکید بر پیگیری قضایی، اجرای قصاص و برخورد قاطع با عامل جنایت، افزود: اطمینان می‌دهم که مجلس شورای اسلامی در زمینه احقاق حق شما کوتاهی نمی‌کند و تا رسیدن به نتیجه نهایی، با جدیت این پرونده را دنبال خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما خواستار اجرای سریع و کامل عدالت و اعمال اشد مجازات قانونی برای عامل این جنایت هستیم، گفت: در این رابطه نشستی با زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور داشتیم، نشست مشترکی نیز با رئیس جمهور خواهیم داشت. درخواست ما اشد مجازات قاتل است.

محمدبیگی با دلجویی از پدر و مادر داغ‌دیده، بر ضرورت حفظ امید و صبر تاکید کرد و گفت: هیچ واژه‌ای نمی‌تواند جای خالی دختر شما را پر کند یا این داغ سنگین را التیام بخشد اما یاد استقامت و داغداری حضرت زینب (س) در کربلا  تسکین بخش معنوی این سوگواری است؛ بانویی که در یک روز، ۱۷ تن از عزیزانش را از دست داد و با صبر، نامش جاودانه شد؛ شما نیز باید به خاطر فرزندان دیگر و برای آینده‌ای بهتر، قوی بمانید. ما در مجلس، با همکاری دولت و قوه قضاییه، موظفیم تا این مسیر را به سرانجامی روشن برسانیم وتا تحقق کامل عدالت در این پرونده، از پای نخواهیم نشست.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس با انتقاد از خلأهای نظارتی در سامانه‌های حمل‌ونقل شهری و تاکسی‌های اینترنتی، افزود: مجلس در حال تدوین قوانینی برای حمایت از زنان است. لازم است دولت  برای شناسایی، بررسی پیشینه، ارزیابی سلامت روانی و نظارت بر صلاحیت رانندگان ناوگان شهری و تاکسی‌های اینترنتی به سرعت وارد عمل شود. نباید اجازه داد افرادی با سابقه یا فاقد صلاحیت به راحتی در این حوزه فعالیت کنند.

قیصری: باید بحث نظارت بر رانندگان ناوگان شهری و تاکسی های اینترنتی جدی گرفته شود

زینب قیصری عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس و نماینده تهران نیز ضمن عرض تسلیت به خانواده داغ دیده، تاکید کرد: نباید این حادثه تنها به عنوان یک خبر تلخ در حافظه‌ها باقی بماند بلکه باید نقطه آغازی برای اصلاح سیستم‌های نظارتی، اجرای دقیق‌تر قوانین و تضمین امنیت همه شهروندان، به‌ویژه زنان باشد.

وی افزود: باید بحث نظارت بر رانندگان ناوگان شهری و تاکسی های اینترنتی جدی گرفته شود و نباید به مسافربرهای بی هویت اجازه فعالیت داده شود.

فاطمه مقصودی نیز در ادامه ضمن عرض تسلیت به خانواده داغ دیده، گفت: به‌عنوان قانون‌گذار مسئولیم برای امنیت زنان و دختران جامعه تدبیر کنیم و بحث نظارت بر رانندگان تاکسی، اسنپ و سایر سامانه‌های حمل‌ونقل باید به‌شدت جدی گرفته شود.

مقصودی یادآور شد: تمامی رانندگان فعال در پلتفرم‌های اینترنتی باید شناسایی، پالایش و کنترل شوند و نباید افراد سابقه‌دار یا مشکوک اجازه فعالیت در این حوزه را داشته باشند.

خانواده الهه حسین‌نژاد نیز در این دیدار با اندوهی عمیق، از دختر از دست‌رفته خود یاد کردند و خواستار رسیدگی قاطعانه به این پرونده اشد مجازات قاتل در ملاءعام شدند.

مادر الهه حسین‌نژاد با صدایی اندوه‌بار، گفت: الهه، دختری متعهد، مسئولیت‌پذیر و خانواده‌دوست و همواره با ما در تماس بود و هیچ‌گاه دیر به خانه نمی‌رسید؛ روز حادثه نیز در مسیر بازگشت با من تماس گرفت و گفت که به‌زودی خواهد رسید اما متاسفانه به خانه نرسید؛ ما خواستار قصاص قاتل هستیم تا دیگر هیچ فردی به خود اجازه ندهد خانواده ای را داغدار کند.

پدر خانواده نیز با چشمانی اشک‌بار بیان کرد: الهه حاصل سال‌ها تلاش و زحمت من و همسرم بود و با کارگری و مشقت، فرزندانم را بزرگ کردم تا با شرافت زندگی کنند.

وی افزود: ما از مسئولان می‌خواهیم که این پرونده را به‌گونه‌ای پیگیری کنند که ضمن تحقق عدالت، از تکرار چنین فجایعی جلوگیری شود؛ ما تنها قصاص نمی‌خواهیم، بلکه می‌خواهیم این حادثه، آغازگر تغییر و اصلاح جدی در ساختارها باشد تا هیچ پدر و مادری در آینده، چنین رنجی را تحمل نکند.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است، فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولتی دیگر

پس از نیم ساعت زیر باران تهران قدم بزنید | باران پایتخت اسیدی و سربی است؟

برقراری پرواز مستقیم میان تهران و کوالالامپور

پیشنهاد سردبیر
زندگی