شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ 16 August 2025
چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
کد خبر: ۹۵۱۰۸

ترامپ: من در رسیدن به توافق با ایران بسیار کمتر مطمئن هستم

ترامپ: من در رسیدن به توافق با ایران بسیار کمتر مطمئن هستم
در حالی‌که مذاکره‌کنندگان ایران و آمریکا قرار است اوایل هفته آینده بار دیگر با یکدیگر دیدار کنند، رئیس جمهور ایالات متحده نسبت به حصول توافقی که شامل توقف غنی‌سازی در ایران می‌شود، ابراز تردید کرد.


«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امروز (چهارشنبه) در جدیدترین اظهار نظر خود درباره مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا  گفت که امید خود را نسبت به این‌که ایران در توافق هسته‌ای جدید احتمالی با ایالات متحده، غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند، از دست می‌دهد اما همچنان مصمم است که اجازه ندهد تهران به سلاح اتمی دست یابد.
 
او که روزنامه نیویورک پست گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند، می‌تواند ایران را به توافق برای تعطیلی برنامه هسته‌ای‌اش متقاعد کند، اظهار داشت: «نمی‌دانم. (زمانی) این‌طور فکر می‌کردم اما روز به روز بیشتر – و بیشتر – نسبت به آن اطمینان کمتری پیدا می‌کنم.
 
 
رئیس جمهور امریکا افزود: به نظر می‌رسد که آنها در حال تعلل هستند، و فکر می‌کنم این شرم‌آور است، اما اکنون نسبت به چند ماه پیش کمتر مطمئن هستم. اتفاقی برای آنها افتاده است، اما من از رسیدن به توافق بسیار کمتر مطمئن هستم.
 
وی در پاسخ به این سوال که سپس چه اتفاقی خواهد افتاد؟ گفت: خب، اگر آنها توافق نکنند، سلاح هسته‌ای نخواهند داشت. اگر توافق کنند هم سلاح هسته‌ای نخواهند داشت، می‌دانید؟ اما آن‌ها سلاح هسته‌ای جدیدی نخواهند داشت، بنابراین از این نظر مهم نیست.
 
ترامپ مدعی شد: اما بهتر است این کار را بدون جنگ انجام دهند، بدون اینکه مردم بمیرند، انجام این کار بسیار بهتر است. اما فکر نمی‌کنم همان سطح از اشتیاق را برای آنها برای توافق ببینم. فکر می‌کنم آنها اشتباه می‌کنند، اما خواهیم دید. به نظرم زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد.
 
هیچ چیز قطعی نیست
 
دونالد ترامپ همچنین در پاسخ به سوال نیویورک پست مبنی بر این‌که آیا فکر می‌کند چین بر تصمیم تهران برای مقاومت در برابر درخواست‌های آمریکا تأثیر گذاشته است؟ گفت که باور ندارد، چنین باشد.
 
او در این باره گفت: من فقط فکر می‌کنم که شاید آنها نمی‌خواهند معامله کنند. چه می‌توانم بگویم؟ و شاید هم می‌خواهند. پس این به چه معناست؟ این‌که هیچ چیز قطعی نیست.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روزنامه اصولگرا: آب به آسیاب نتانیاهو نریزید؛ پزشکیان را با لیدر گروه‌های ضدملی مقایسه نکنید

مجازات اعدام برای متجاوز سریالی زنان؛ در دادگاه چه گذشت؟

انفجار جمعیت سالمندی در راه است |  ترس جمعی دهه‌شصتی‌ها از پیری!

منتقدین سخنان پزشکیان در یک جهان موازی زندگی می‌کنند

آسوشیتدپرس: ترامپ کی‌یف را باردیگر به نفوذ مسکو بازگرداند | اسکای‌نیوز: پوتین به جای تحریم، تکریم شد

تلاش وزارت بهداشت برای تامین به موقع واکسن آنفلوآنزا

نخست‌وزیر لبنان: درخواست شده سلاح حزب‌الله به ارتش تحویل داده شود

تعریف و تمجید حسین شریعتمداری از علی لاریجانی و یک توصیه به پزشکیان

خطیب‌زاده، معاون عراقچی: تصمیم به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا گرفته‌ایم

توافق به اوکراین بستگی دارد | ما بزرگ‌ترین نیروی هسته‌ای جهان را داریم، همه باید همیشه به آن احترام بگذارند | نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران را نهایی نمی‌دانم، اما کار شگفت‌انگیری انجام دادیم | نمره ۱۰ از ۱۰ ترامپ به مذاکراتش با پوتین و دلیل آن 

پیشنهاد استقلال برای بیرانوند به تراکتور رسید

پایان مذاکرات سران روسیه و آمریکا در آلاسکا | جنگ اوکراین خاتمه پیدا می‌کند یا نه؟

مرگ ۱۶۰ نفر بر اثر سیل و بارندگی در پاکستان

جزئیات انتشار کارنامه نتایج اولیه نوبت‌های اول و دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی