سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ 09 September 2025
سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
کد خبر: ۹۵۵۰۳

تأکید بر تأمین نیازهای اولیه و نظارت بر توزیع کالاها در جزیره کیش

تأکید بر تأمین نیازهای اولیه و نظارت بر توزیع کالاها در جزیره کیش
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در یازدهمین جلسه شورای معاونین و مدیران این منطقه با تأکید بر ضرورت اتحاد و همدلی در مواجهه با چالش‌های کنونی گفت: با تمام توان برای خدمت به این کشور و مردم کیش تلاش خواهیم کرد.
 
 
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد کبیری با اشاره به شرایط ویژه جزیره، بر لزوم همکاری تمامی مدیران برای تسهیل زندگی کیشوندان تأکید کرد و افزود: از نخستین ساعات بروز بحران، جلسات متعددی برای بررسی و تأمین نیازهای اساسی از جمله آب، غذا، دارو، سوخت و سایر اقلام مصرفی برگزار شده است و خوشبختانه مشکلی در تامین نیازهای اساسی مردم نداریم.
 
وی با اشاره به موجودی کافی کالاها در انبارها، اطمینان داد که نگرانی‌ بابت کمبود وجود ندارد و گفت: دستورات لازم برای تهیه چک‌لیست اقلام ضروری و برنامه‌ریزی تأمین آنها برای سه ماه آینده صادر شده است. نظارت مستمر بر بازار و توزیع عادلانه کالاها در دستور کار قرار دارد تا کیشوندان به‌راحتی به کالاهای اساسی دسترسی داشته باشند. 
 
تأکید بر تأمین نیازهای اولیه و نظارت بر توزیع کالاها در جزیره کیش
 
  کبیری همچنین بر ارائه خدمات مناسب به گردشگران در هتل ها و در صورت تمایل آنان به ترک جزیره تأکید کرد و خواستار تسهیل جابجایی آنان در مسیرهای پرتردد مانند بندرعباس و شیراز شد.
 
 وی با قدردانی از همکاری هتلداران کیش در ارائه خدمات با کیفیت و با تخفیف ویژه به گردشگران، خواستار استمرار این مهم در برهه زمانی حساس شد.
 
 مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش درپایان بر ضرورت حضور میدانی مسئولان و ارتباط مستقیم با مردم تأکید کرد و گفت: بازدیدهای مستمر از سطح جزیره و پیگیری مشکلات شهروندان باید ادامه یابد تا اطمینان حاصل شود که خدمات به‌صورت مطلوب در حال ارائه است.
 
وی از تمامی مدیران خواست تا با حساسیت بالا در جهت رفاه کیشوندان و گردشگران تلاش کنند و تأکید کرد: تمامی اقدامات لازم برای عبور از این شرایط در حال اجرا است.
 
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

ادعای وزیر خارجه لبنان درباره خلع سلاح حزب‌الله در نزدیکی مرز با اسرائیل ظریف سه ماه

ایران و آژانس امروز به توافق می‌رسند؟ تسنیم: احتمال آن وجود دارد

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

رایزنی وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی درباره ایران

این دو وزیر اسرائیلی در لیست ممنوع‌الورودها به اسپانیا هستند

حلقه مفقوده خدمات پس از فروش

نمانیده مجلس: به خاطر نوسانات برق، ماشین لباس‌شویی و ظرفشویی‌ام سوخت!

حسین علایی از صندوق بازنشستگی فولاد برکنار شده؟

عراقچی: وزارت خارجه و شورای عالی امنیت ملی مکمل یکدیگرند | همه برای یک نظام کار می‌کنیم

نمایشگاه‌های پاییزه امسال از این تاریخ آغاز می‌شود

نماینده تندرو مجلس عمامه‌اش را درآورد +عکس

یک شرط جدید برای اوکراین جهت پیوستن به اتحادیه اروپا

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی