به گزارش فراز، رویترز نوشت: ویتکاف و عراقچی، از زمان آغاز جنگ ایران و اسرائیل، چندین بار به طور مستقیم تلفنی گفتگو کردهاند تا راههایی برای آرام کردن اوضاع پیدا کنند.
این خبرگزاری به نقل از دیپلماتها افزود: عراقچی به ویتکوف گفت که تهران به مذاکرات باز نخواهد گشت مگر اینکه اسرائیل حملات خود را متوقف کند.
این دیپلماتها تأکید کردند: عراقچی به ویتکاف گفت که ايران آماده مذاکرات هستهای است، اما اگر اسرائیل به بمباران ادامه دهد، قادر به انجام آن نخواهد بود.
یک دیپلمات دیگر نیز اظهار داشت: اولین تماس تلفنی ایران و آمریکا [پس از جنگ] توسط واشنگتن آغاز شد که پیشنهاد جدیدی را برای غلبه بر بنبست در مورد خطوط قرمز [در مذاکرات] ارائه داد.
قابل ذکر است، پیش از این اکسیوس نوشته بود: ویتکاف همچنان در روزهای اخیر و هنگام اینکه ترامپ مشغول بررسی حمله به ایران بود، با عراقچی در ارتباط بود.
سیانان هم ه نقل از یک منبع آگاه خبر داده است که انتظار میرود ویتکاف در نشست وزرای امور خارجه ایالات متحده و بریتانیا در کاخ سفید در روز پنجشنبه شرکت کند.
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
بازداشت یک ایرانی به جرم حمل ۲۳ میلیون دلار کوکایین
پیام افشار دوست در پایان نامه: فصل سوم، قسمت اول
عباس نخعیراد عضو کمیسیون مشترک بررسی لایحه سازمان مهاجرت به فراز گفت:
جشنی برای کودکان کار
جزیره به روایت یکی از قدیمیترین ساکنانش