يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۹۵۷۹۰

مدودف: آمریکا و اسرائیل باید دعا کنند

مدودف: آمریکا و اسرائیل باید دعا کنند
مدودف امروز (شنبه) گفت، آمریکا و رژیم صهیونیستی باید دعا کنند که درگیری خاورمیانه به یک جنگ جهانی بدل نشود.

 دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه در کانال تلگرامی خود نوشت: «این فقط یک درگیری منطقه‌ای نیست بلکه ممکن است به یک جنگ جهانی بدل شود.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، مدودف همچنین در ادامه نوشت: «تیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که مطلقا نمی‌خواهد برای درگیری که به آن مربوط نمی‌شود یعنی همان درگیری در اوکراین پول خرج کند، اکنون در وضعیت بسیار پرتنشی قرار دارد. در اینجا وضعیت متفاوت است؛ این مربوط به «اسرائیل عزیز ترامپ» است. حالا باید با بچه لوسشان کنار بیایند. تنها یک خطر واضح وجود دارد و آن تبدیل شدن درگیری خاورمیانه به یک درگیری جهانی است که خود ترامپ دائما در مورد آن صحبت می‌کند.»

معاون رئیس شورای امنیت روسیه در ادامه گفت: «مسکو به صورت مناسبی به اقدامات تحریک آمیز بالقوه کی‌یف در استفاده از یک "بمب کثیف" واکنش نشان می‌دهد.»

وی خاطرنشان کرد: «با توجه به تلاش‌های احتمالی دشمن برای ساخت و استفاده از به اصطلاح بمب کثیف که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مورد آن صحبت کرد، بدون شک این یک تحریک بسیار جدی است و نیاز به پاسخ متناسب دارد.»

مدودف افزود: «روسیه به قدر کافی تسلیحات هسته‌ای دارد و می‌تواند از آنها علیه کی‌یف در صورت استفاده آن از بمب کثیف استفاده کند.»

وی به نمایندگان اوکراین توصیه کرد که از چرنوبیل بازدید کنند تا میزان خطراتی را که می‌تواند ناشی از واکنش روسیه به تحریکات احتمالی شامل استفاده از «بمب کثیف» باشد، درک کنند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی